Реклама

📱 Huawei став найпопулярнішим брендом смартфонів

Huawei посів перше місце з продажу смартфонів у всьому світі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📱 Huawei став найпопулярнішим брендом смартфонів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Huawei став найпопулярнішим брендом смартфонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Huawei посів перше місце з продажу смартфонів у всьому світі.

Лідерство Huawei

Протягом дев’яти років лідерство з продажу смартфонів у світі займали дві компанії — Apple чи Samsung. Однак, згідно з дослідженням аналітичного агентства Canalys, цьогорічним найпопулярнішим брендом смартфонів стала китайська компанія Huawei.

Друге місце посіла Samsung — компанія поставила 53,7 мільйона смартфонів, що на 30% менше, ніж у другому кварталі 2019 року.

У порівнянні з минулим роком, у другому кварталі 2020 року Huawei поставив на 5% менше пристроїв — 55,8 мільйона. Наразі компанія знаходиться під санкціями США, тому значно зменшились поставки за кордон — вони впали на 27%.

Читайте також: 📈 Forbes опублікував рейтинг найдорожчих брендів світу

Проте навіть зменшення постачання ніяк не вплинуло на популярність бренду.

В аналітичному агентстві вважають, що пандемія дуже сильно посприяла продажам китайських смартфонів.

Якби не COVID-19, цього не сталося б. Huawei повністю використав економічне відновлення Китаю, щоб відновити своє постачання. Samsung має невелику присутність у Китаї з часткою ринку менш як 1%, а основні ринки компанії — Бразилія, Індія, США та країни Європи — дуже сильно постраждали від пандемії та ввели певні обмеження.

Бен Стентон, Старший аналітик Canalys

Окрім того, компанія збільшила свій попит на локальному ринку — в КНР продажі збільшились на 70%, що більше на 8% ніж торік.

Також ми вже раніше писали? Сервіс відеоконференцій Zoom подорожчав на $14 млрд через спалах коронавірусу, як сервіс відеоконференцій Zoom подорожчав на $14 млрд через спалах коронавірусу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...