Реклама

🎥 Universal випускатиме фільми в цифрі через 17 днів після прем’єри

Глядачі зможуть обирати, переглянути фільм в кіно чи почекати трішки та подивитись його вдома.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎥 Universal випускатиме фільми в цифрі через 17 днів після прем’єри
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎥 Universal випускатиме фільми в цифрі через 17 днів після прем’єри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Глядачі зможуть обирати, переглянути фільм в кіно чи почекати трішки та подивитись його вдома.

Реліз Universal після прем’єри

Як повідомляє видання Variety, кінокомпанія Universal уклала угоду з мережею кінотеатрів AMC, згідно з якою фільми студії будуть виходити в цифровий продаж через 17 днів після прем’єри.

Раніше існувало так зване «кінотеатральне вікно», коли фільми виходили у цифровій версії лише через 90 днів після релізу.

Згідно з умовами угоди, протягом перших трьох місяців цифрового прокату стрічка буде коштувати $20, після чого ціну складатиме від трьох до шести доларів. Також кіностудія зобов’язується віддавати частину зароблених з продажів грошей мережі кінотеатрів AMC, що дозволить частково компенсувати потенційну втрату прибутку.

Читайте також: 💻 Чи замінять OTT-сервіси телевізор та піратські сайти: як ми дивитимемося контент за 5 років

Однак, ще точно невідомо, як саме виходитимуть цифрові версії великих блокбастерів Universal. Очікується, що реліз великобюджетних фільмів буде обговорюватись окремо.

Причиною такого рішення став успіх мультфільму «Тролі 2: Світове турне» — цифрова версія мультику зібрала понад $100 мільйонів за три тижні.

Аналітики вже припустили, що таке рішення сильно змінить кіноіндустрію та цю сферу бізнесу загалом. Існує великий шанс того, що інші студії також почнуть проводити прем’єру фільмів у коротший строк.

Раніше ми писали? Disney Plus оголосив плани розширення в Європі — які ціни, як Disney Plus оголосив плани розширення в Європі — які ціни.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...