Реклама

🤑 TikTok запускає фонд для блогерів на $200 мільйонів — як подати заявку

Загальна сума фонду може навіть стати більшою протягом наступного року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 TikTok запускає фонд для блогерів на $200 мільйонів — як подати заявку
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 TikTok запускає фонд для блогерів на $200 мільйонів — як подати заявку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загальна сума фонду може навіть стати більшою протягом наступного року.

Фонд від TikTok

Компанія повідомила, що запустить спеціальний фонд TikTok Creator для творців та авторів контенту на платформі. Фонд складається з $200 мільйонів.

Прийом заявок розпочнеться вже першого серпня. Аби залишити заявку користувач повинен бути старшим за 18 років, регулярно виробляти різноманітний контент та відповідати умовам платформи.

Соцмережа збирається виділити фінанси вже в наступному році та навіть планує збільшити кошти фонду.

Нещодавнє дослідження показало? TikTok наздоганяє за переглядами YouTube — дослідження, що TikTok наздоганяє за переглядами YouTube.

Дослідження популярності сервісів 

Діти почали більше часу проводити за переглядом відео в TikTok. Відтак, діти віком від чотирьох до 15 років в середньому витрачають 85 хвилин на день, переглядаючи відео YouTube, у порівнянні з 80 хвилинами на день, проведеними в TikTok.

Дослідження проводилось за даними щорічного звіту Qustodio. Інформацію надали 60 000 сімей з США, Великобританії та Іспанії. Також дослідження охоплює дитячі звички в інтернеті з лютого 2019 по квітень 2020 року та враховує кризу, пов’язану з COVID-19.

Сьогодні застосунком YouTube користуються 69% американських дітей, 74% дітей в Британії та 88% дітей в Іспанії. Тим часом застосунок для дітей молодшого віку YouTube Kids використовує лише 7% дітей у США, 10% дітей у Британії та майже взагалі не використовують в Іспанії.

Читайте також: 🤳🏻 Конкурент TikTok: YouTube дозволить знімати короткі відео через мобільний застосунок

На початку 2020 року діти в США витрачали 86 хвилин на YouTube в день, що зменшилося з 88 хвилин у 2019 році. У Великобританії діти дивляться 75 хвилин на день, в порівнянні з 77 хвилинами в 2019 році. А в Іспанії діти дивляться 63 хвилин на день, що знизилося з 66 хвилин у 2019 році.

Частково зниження загальної кількості часу на YouTube може бути пов’язане зі зростанням часу, що діти проводять у TikTok.

Минулого року TikTok увійшов до п’ятірки найпопулярніших застосунків у всьому світі, які не належали Facebook, і він надалі продовжує покращувати свої позиції.

Також ми вже раніше писали? TikTok за місяць заробив більше ніж YouTube та Tinder — дослідження, як TikTok за місяць заробив більше ніж YouTube та Tinder — дослідження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...