Реклама

💊 Сервіс Liki24 запускають в Польщі

Наразі сервіс працює у тестовому режимі у Варшаві. Очікується, що в майбутньому він стане доступним у всіх великих містах, а потім — по всій країні.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💊 Сервіс Liki24 запускають в Польщі
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💊 Сервіс Liki24 запускають в Польщі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі сервіс працює у тестовому режимі у Варшаві. Очікується, що в майбутньому він стане доступним у всіх великих містах, а потім — по всій країні.

Liki24 в Польщі

Український сервіс доставки ліків та медикаментів Liki24 розпочав роботу в Польщі. Як зазначили у самій компанії, вихід на новий ринок планували довгий час.

Команда сервісу аналізувала можливість розширення підприємства одразу в декількох країнах, врешті обрали Польщу.

Наразі вже є готова команда фахівців та експертів на локальному ринку. Сервіс запустили у Варшаві 24 липня — саме в цей день сервісу виповнилося три роки.

Ми почали аналізувати ринок Польщі в 2019 році — активно їздили по містах, дивилися як працюють аптеки, вивчали поведінку і звички споживачів. Активні роботи по запуску почались в травні 2020 року.

Команда Liki24

Читайте також: ⚕️ Антон Авринський, Liki24: «Ми — як Uber для доставки препаратів»

Сервіс працюватиме так само як в Україні — користувач обирає замовлення на сайті та залишає замовлення, потім кур’єр формує замовлення та відвозить його за вказаною адресою.

На платформі можна знайти ліки за найоптимальнішою ціною, сервіс порівнює ліки в аптеках та обирає, де медикамент має найдоступніший цінник.

Наша мета — бути на боці користувача і вирішувати його проблеми. А ситуація, коли вартість ліків в різних аптеках істотно відрізняється, коли потрібно обійти кілька аптек в пошуках потрібних медикаментів і витратити багато часу, актуальна практично для всього світу.

Команда Liki24

Наразі ціна доставки складає 10 злотих (~75₴). Доставку можна обрати на ранок, день чи вечір.

Як повідомили в самій компанії, якщо запуск в Польщі пройде успішно, то сервіс може з’явитись і в інших країнах.

Скористатись послугами Liki24 можна за посиланням.

Також ми вже раніше писали? МОЗ змінило правила виклику «швидкої» — коли можуть приїхати лікарі, як МОЗ змінило правила виклику «швидкої» — коли можуть приїхати лікарі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...