Реклама

🎧 Spotify запускає рекламу в Україні

Найпопулярніший у світі музичний стрімінговий сервіс уклав перші рекламні контракти в Україні.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎧 Spotify запускає рекламу в Україні
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎧 Spotify запускає рекламу в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найпопулярніший у світі музичний стрімінговий сервіс уклав перші рекламні контракти в Україні.

Реклама в Spotify

Рекламна платформа Spotify запропонує рекламодавцям різні формати розміщення: як аудіо, так і відео й банери. Рекламодавці можуть вийти на цільову аудиторію в Spotify через мобільні пристрої, комп’ютери та інші гаджети.

Рекламу отримують користувачі безкоштовного тарифного плану Spotify, яких в усьому світі налічується 156 мільйонів людей. У всьому світі користувачі Spotify Free проводять у середньому 2,5 години щодня. Хоча користувачі безкоштовної підписки становлять більшість підписників сервісу, рекламна модель відповідає лише приблизно за 10% виторгу компанії.

Щоб перестати отримувати рекламу, користувачу потрібно перейти на один із варіантів платної підписки. Звичайна преміум-підписка на одну людину коштує $4.99 на місяць.

Яку рекламу почують та побачать користувачі Spotify

Наразі рекламні контракти вже підписали бренди Ballantine’s (відомий алкогольний бренд), кондитерська корпорація Ferrero, сервіс виклику таксі Uklon та платіжна система Mastercard.

За 2019 рік обсяг виручки від продажу музики досяг $ 11,1 млрд, з яких майже 80% припадають саме на стрімінгові сервіси. Тому складно заперечувати, що популярність стрімінгових сервісів зростає з величезною швидкістю, і вихід в Україну такого гіганта цієї сфери, як компанія Spotify - це крута можливість для всіх нас отримати якісний, зручний, а також, що не менш важливо, офіційний музичний сервіс. Ми дуже раді, що Uklon став однією з перших компаній-партнерів Spotify в Україні. Впевнені, що це тільки початок

Вадим Іщенко, маркетинговий директор Uklon

Партнером з продажу реклами у Spotify в Україні стала компанія Httpool. Це міжнародна мережа, яка спеціалізується на продажу реклами за межами США і Західної Європи. Штаб-квартира компанії знаходиться у Відні, а український офіс розміщується у Києві, на вулиці Воздвиженській.

Про платформу

Spotify — це найпопулярніший музичний стрімінговий сервіс за кількістю підписників у світі. Він став доступним в Україні 14 липня (офіційний запуск відбувся 15-го) та пропонує користувачам понад 50 мільйонів треків на будь-яких пристроях.

Читайте також: 🎶 Spotify запустили в Україні — в чому особливість сервісу та які тарифи

Сервіс дозволяє знайти саундтрек під різні життєві моменти, як-от заняття спортом, приготування їжі, розваги, навчання та інших речей.

Це можливо завдяки спеціальному інструменту — Spotify Streaming Intelligence, який постійно аналізує унікальні потоки даних про поведінку користувачів. Брендам і маркетологам така аналітика дозволяє донести точне повідомлення до потрібної людини у правильний момент.

Читайте більше про шлях Spotify до величі? Шлях Spotify до величі. Чому цей сервіс люблять по всьому світу і чекають в Україні. Чому цей сервіс люблять по всьому світу і так чекали в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...