Реклама

☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2 стане тимчасовим ексклюзивом для Xbox Series X. Дивіться нове відео

Довгобуд українських розробників показали в рамках офіційної трансляції Microsoft.
Čytaty latynkoju
☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2 стане тимчасовим ексклюзивом для Xbox Series X. Дивіться нове відео
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2 стане тимчасовим ексклюзивом для Xbox Series X. Дивіться нове відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Довгобуд українських розробників показали в рамках офіційної трансляції Microsoft.

Вихід S.T.A.L.K.E.R. 2

Як повідомляє Microsoft, S.T.A.L.K.E.R. 2 стане ексклюзивом консолі Xbox Series X та ПК — принаймні, на момент виходу. Це означає, що власникам PlayStation 5 не вдасться пограти у продовження легендарної серії принаймні якийсь час. Цілком можливо, що в майбутньому гра таки з’явиться на консолі-конкурентці.

Водночас, варто зазначити, що наразі консолі Xbox в Україні не продаються офіційно. Не підтримується Україна і на платформі Xbox Live, яку використовує Microsoft для продажів ігор на консолі. Чи зміниться ця ситуація до виходу гри, невідомо.

Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2

В рамках презентації показали перший офіційний трейлер гри. У ролику присутні впізнавані «чорнобильські» локації — чортове колесо у Прип’яті та ЗРС «Дуга».

Ще, на відео можна помітити щось на кшталт інкубатора з невідомим створінням, а також аномалії, відомі з попередніх ігор культової серії.

На сайті Xbox з’явилася стаття, де йдеться про деякі деталі майбутньої гри:

  • Гравці потраплять у повністю відкритий світ
  • Симуляція світу A-Life 2.0, що відповідає за взаємодію різних його елементів (наприклад, живі істоти, погода тощо) працюватиме навіть тоді, коли гравець не знаходиться у грі
  • Гра матиме кілька фіналів
  • Це буде найбільшою грою в історії GSC

Дата виходу S.T.A.L.K.E.R. 2 наразі невідома.

Що таке S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. – це фантастичний шутер, дії якого відбуваються у Чорнобильській зоні відчуження на території України. Розробляє гру київська студія GSC Game World.

Всесвіт гри заснований на основі повісті «Пікнік на узбіччі» братів Стругацьких та знятого за її мотивами фільму «Сталкер» режисера Андрія Тарковського, а також реальної Чорнобильської зони.

Раніше ми повідомлялиНові подробиці про S.T.A.L.K.E.R. 2 та українська локалізація Metro: Exodus про перший постер гри та музичну композицію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...