Реклама

🏨 З готеля «Дніпро» зроблять професійну кіберарену та перший esports-ready готель

Фонд державного майна України продав готель «Дніпро» через систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» за рекордні 1,111 млрд грн млн грн.
Čytaty latynkoju
🏨 З готеля «Дніпро» зроблять професійну кіберарену та перший esports-ready готель
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏨 З готеля «Дніпро» зроблять професійну кіберарену та перший esports-ready готель
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фонд державного майна України продав готель «Дніпро» через систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» за рекордні 1,111 млрд грн млн грн.

Кіберарена у готелі «Дніпро» 

Як повідомив СЕО та співзасновник компанії DreamTeam Олександр Кохановський у своєму Facebook, останнім часом було багато фейкових новин стосовно того, кому саме продали? Готель «Дніпро» продали за 1,111 млрд грн готель «Дніпро».

Тому він вирішив розвіяти усі міфи та розповів про те, що готель придбали не якісь олігархи чи бандити, а «айтішники з України».

Раніше планувалось побудувати арену, однак врешті компанія змінила свої плани та вирішила придбати готель.

«Дніпро» стане першим готелем у світі повністю підготовленим для кіберспортивних заходів.

Він буде включати в себе не тільки атрибути топового готелю (ресторани, бари, SPA-зони, і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також кращий в світі players 'lounge.

Олександр Кохановський, СЕО та співзасновник компанії DreamTeam

На базі готелю зроблять цілу кіберспортивну екосистему з ареною, турнірами, академією, освітніми проєктами та кіберспортивною асоціацією.

Надалі планують відкрити 20 суперсучасних ігрових центрів в найбільших містах України. Також запустять Чемпіонат України й Кубок України з кіберспорту та шкільні й студентські ліги. Крім того, зроблять кафедри кіберспорту в провідних навчальних закладах України.

Читайте також: 🏨 У Києві виставили на продаж готель «Дніпро» — дешевше за квартиру

Продаж готелю

Як повідомив директор ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболев, такого популярного лота, з такою шаленою конкуренцією і з такими ставками ще не було.

За його словами, новий власник, згідно з умовами продажу, повинен зберегти власне готель та його назву, однак її можна поєднувати з іншою.

За 4 роки існування «Прозорро.Продажі» продали майна на 26 млрд грн, до сьогодні найбільшим був аукціон із продажу активів за правами вимоги ТРЦ «Республіка» — 777 млн грн. Сьогодні уже в першому раунді ми побачили ставку 711 млн грн.

Олексій Соболев, Директор ДП «Прозорро.Продажі»

Загалом в аукціоні змагались 29 учасників. Цього разу майданчиком переможної пропозиції стала Національна Електронна Біржа, а на другому місці — Е-Тендер.

Також ми вже раніше писали? «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень, як «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...