Реклама

😔 Як підготуватись до своєї смерті: сайт Lantern, що допоможе у критичній ситуації

Цей сайт є особливо популярним серед покоління міленіалів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😔 Як підготуватись до своєї смерті: сайт Lantern, що допоможе у критичній ситуації
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😔 Як підготуватись до своєї смерті: сайт Lantern, що допоможе у критичній ситуації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цей сайт є особливо популярним серед покоління міленіалів.

Сайт Lantern

Стартап Lantern з’явився минулої осені, ще на етапі pre-seed він отримав $890 тисяч фінансування. Сервіс пропонує спеціальні послуги на випадок, якщо ваш родич або знайомий пішов з цього світу. Платформа допомагає спланувати похорони, розібратись з логістикою та узгодити певні формальності після втрати.

Окрім того, на сайті є багато різноманітних статей з інформацією про те, як саме варто підготуватись до своєї смерті. За допомогою покрокового керівництва можна узгодити всі деталі — від фінансової частини до зберігання вашої інформації.

До того ж Lantern допомагає потім залишити частину себе у цьому світі. Сервіс спонукає користувачів роздумувати над їхньою спадщиною та що саме вони хотіли б сказати свої родичам — певні поради, побажання чи історії з життя.

Читайте також: 😔 Українські студенти створили чат-бота для боротьби з депресією — Elomia

Уся інформація є надійно захищеною, сайт використовує шифрування й нараз не зберігає інформацію, яку він не може захистити — паролі, банківські рахунки та номери соціального страхування.

Ідея створити Lantern з’явилась тоді, коли одна зі співзасновниць сервісу Ліса Едді втратила свою бабусю. Вона не знала, що саме треба робити в цій ситуації й просто шукала відповідь в інтернеті. Але, як виявилось, мережа мала багато не потрібної інформації, саме тоді вона вирішила зробити єдину платформу, що матиме перелік необхідних дій у такій ситуації.

Наразі платформа має декілька користувачів, більш з яких є віком 25-35 років, тобто належать до покоління Y — «міленіалів».

Як зазначає доцентка кафедри антропології в університеті Брандейс Аніта Ганніг, таку популярність сервісу серед міленіалів можна пояснити тим, що це є більш відкрите покоління, яке звикло мати все в своєму житті організованим та упорядкованим. Платформа допомагає відчути людям, що смерть це лише частина життя й до цього також варто готуватись.

Також ми вже раніше писали☠️ Похоронний стартап Farewill отримав $25 млн інвестицій, як похоронний стартап Farewill отримав $25 млн інвестицій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...