Реклама

🗃 VAHTA: стартап в Маріуполі створив застосунок для контролю відвідувань

Сервіс допомагає контролювати відвідуваність подій та будівель.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🗃 VAHTA: стартап в Маріуполі створив застосунок для контролю відвідувань
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🗃 VAHTA: стартап в Маріуполі створив застосунок для контролю відвідувань
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіс допомагає контролювати відвідуваність подій та будівель.

Стартап VAHTA

Команда розробників сервісу презентувала продукт на демо-дні інкубаційної програми Urban Tech від 1991 Mariupol — та перемогла на цьому заході, отримавши сертифікат на фінансування.

За словами засновника стартапу, ідея створити систему контролю, яка не підводить, з’явилася як реакція на паперові відомості з підписами на минулому місці роботи.

Чотири місяці автори стартапу разом із професійними українськими бізнес-менторами розвивали свій проєкт та навіть знайшли перших двох клієнтів до офіційного запуску застосунку.

VAHTA — це застосунок, в якому компанія може створити корпоративний акаунт та збирати статистику про робочий час своїх співробітників. Без складного та дорогого обладнання, ризику із паперовою звітністю та з комфортними сервісами для користувачів: новинами, чатом, можливістю створювати події та знаходити компаньйонів для них.

Матвій Василенко, Фаундер стартапу

Проєкт передбачає три пакети участі:

  • Безкоштовний для 15 користувачів
  • З абонплатою для необмеженої кількості учасників
  • Ексклюзивний — створення унікального застосунка для компанії на основі VAHTA

Стартапи з Маріуполя

Історія стартапів Маріуполя почалася раніше. У 2019 році проєкт братів Сергія та Дмитра Сергєєвих «Сіті-бот Назар»? У Луцьку презентували роботу електронного сервісу City-bot «Назар» потрапив на інкубацію в 1991 Open Data Incubator та став переможцем у конкурсі Open Data Challenge. За рік стартап набув слави у 45 містах України та зробив стосунки між містянами та комунальними службами значно теплішими.

Читайте також: 🤝 UNIT.City запустив NEST — всеукраїнську точку росту для стартапів

Понад мільйон завантажень на Google Play має ще один стартап із Маріуполя — український аналог Netflix, сервіс онлайн-телебачення Sweet TV.

Свого часу вони не мали програми для розвитку ІТ-продукту в рідному місті, тому були вимушені шукати можливості в інших містах.

Тепер кожен житель Донецької та Луганської областей може приїхати до Центру розвитку стартапів 1991 Маріуполь та отримати гідну підтримку від команди менеджерів та найсильніших бізнес-менторів країни із можливістю пройти інкубацію частково онлайн.

Головна перевага інкубації стартапів полягає в тому, що людина, яка проходить її крок за кроком, отримує готову модель, інструкцію, як створити і розвинути будь-який бізнес. Ви можете застосувати ці навички до будь-якої іншої ідеї, і вона буде працювати.

Матвій Василенко, Фаундер стартапу

Наразі триває набір на нову хвилю інкубації у Центрі розвитку стартапів 1991 Маріуполь. Команда центру шукає проєкти, у яких є IT-компонент.

Автори старше 16 років можуть запропонувати ідеї для мобільних застосунків, сервісів або інноваційні технологічні рішення. Залишити заявку можна за посиланням.

Також ми вже раніше писали??‍? Мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві, як мережа воркплейсів IWG відкриває 10-ту локацію у Києві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...