Реклама

🤳🏻 Google інтегрує декілька сервісів до Gmail — відповідь Slack

Найближчим часом бета-версія оновлення стане доступною для користувачів G Suite.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 Google інтегрує декілька сервісів до Gmail — відповідь Slack
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Google інтегрує декілька сервісів до Gmail — відповідь Slack
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найближчим часом бета-версія оновлення стане доступною для користувачів G Suite.

Редизайн Gmail

Як повідомляють у The Verge, ще до офіційного релізу в мережу потрапила інформація про плани Google щодо зміни Gmail. На одній платформі поєднають усі комунікаційні сервіси від Google — Gmail, Chat, Rooms та Meet.

Наразі десктопна версія вже має доступ до деяких інших сервісів, наприклад, Google Chat, за допомогою якого згодом можна буде комунікувати навіть через мобільні застосунки.

Самі чати матимуть швидкий доступ до документів бесіди та інших файлів, що зберігаються на хмарному сервісі Google Drive.

Серед інших функцій можна буде встановлювати статус «не турбувати», створювати бесіди з іншими користувачами та інші можливості.

 

Ми інтегруємо ключові інструменти: відео, чат, електронну пошту, файли й завдання, і вдосконалюємо їх, щоб вам було легше контролювати те, що відбувається, де б ви не знаходилися.

Пресреліз Google Cloud
Читайте також: 😲 У WhatsApp з’являться анімовані стікери, QR-коди контактів та багато нових функцій

До того ж можна буде скористатись Google Meet — групові дзвінки будуть доступні безпосередньо на платформі Gmail та Google Docs.

Пілотна версія програми буде доступна для користувачів G Suite цього тижня. А загальний доступ для власників G Suite нададуть вже в кінці цього року.

Також ми вже раніше писали? Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams, як Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...