Реклама

🏨 Готель «Дніпро» продали за 1,111 млрд грн

Початкова ціна становила 80 млн грн.
Čytaty latynkoju
🏨 Готель «Дніпро» продали за 1,111 млрд грн
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏨 Готель «Дніпро» продали за 1,111 млрд грн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Початкова ціна становила 80 млн грн.

Продаж «Дніпро»

Фонд державного майна України продав готель «Дніпро» через систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» за рекордні 1,111 млрд грн млн грн.

Як повідомив директор ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболев, такого популярного лота, з такою шаленою конкуренцією і з такими ставками ще не було.

За його словами, новий власник, згідно з умовами продажу, повинен зберегти власне готель та його назву, однак її можна поєднувати з іншою.

За 4 роки існування «Прозорро.Продажі» продали майна на 26 млрд грн, до сьогодні найбільшим був аукціон із продажу активів за правами вимоги ТРЦ «Республіка» — 777 млн грн. Сьогодні уже в першому раунді ми побачили ставку 711 млн грн.

Олексій Соболев, Директор ДП «Прозорро.Продажі»
Читайте також: 🏨 У Києві виставили на продаж готель «Дніпро» — дешевше за квартиру

Загалом в аукціоні змагались 29 учасників. Цього разу майданчиком переможної пропозиції стала Національна Електронна Біржа, а на другому місці — Е-Тендер.

Наразі мають бути підписані відповідні протоколи, договори та проведена оплата. Після цього гроші надійдуть до державного бюджету України. Усі процедури можна побачити в системі «Прозорро.Продажі»

«Люди торгуються відповідно до своєї стратегії (...). Інколи учасник робить велику ставку одразу й тоді має перевагу: він бачить, як далі йдуть торги, хто на які суми готовий, і тоді робить крок останнім і виграє. На мою думку, краще робити одразу високу ставку. Як бачимо, уже після першого раунду була ставка 711 млн грн. Моя порада: давайте найвищу ціну і ви станете переможцем.

Олексій Соболев, Директор ДП «Прозорро.Продажі»

Також раніше ми вже писали? «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень, як «Укрпошта» планує продати Головпоштамт на Хрещатику за 1 млрд гривень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...