Реклама

👨🏼‍🏫 МОЗ анонсувало правила роботи шкіл під час карантину

Окрім того планують ввести «змішану» форму навчання.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍🏫 МОЗ анонсувало правила роботи шкіл під час карантину
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨🏼‍🏫 МОЗ анонсувало правила роботи шкіл під час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім того планують ввести «змішану» форму навчання.

Школи під час карантину

Як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу, МОЗ розробляє правила навчання у школах з 1 вересня.

Відповідно до заяви, буде обов’язковим вимірювання температури для всіх працівників, які приходять на роботу до навчальних закладів, обов’язкове вимірювання температури для дітей та їх батьків.

За умови, якщо температура складає 37,2°C або вище, то не будуть допускати до навчальних закладів.

Окрім того в школах повинні знаходитись антисептики та санітайзери. А відвідувати школу діти зможуть лише у масках. Щоправда, чи потрібно буде носити їх під час навчання — ще точно не відомо.

Також Степанов зазначив, що наразі остаточні правила знаходяться на стадії розробки. А завчасне оголошення правил дасть можливість керівникам навчальних закладів підготуватись до нового навчального сезону.

Разом з МОН ми аналізуємо ситуацію, в тому числі дивимось, як це закордоном, хочем взяти найкращі практики. (...) Я маю надію, що на наступному тижні всі ці правила вже будуть нами розроблені, і ми будемо подавати їх на затвердження для того, щоб заздалегідь всі знали, в який спосіб будуть навчатися наші діти.

Максим Степанов, Міністр охорони здоров'я
Читайте також: 👨‍👩‍👦 Карантин покращив спілкування між батьками та дітьми — дослідження

До того ж МОН планує запровадити змішану форму навчання у школах.

Змішане навчання

Згідно із заявою тимчасового виконувача обов’язків міністра освіти та науки Сергія Шкарлета, міністерство хоче зробити змішану форму відвідування школи — традиційне навчання та онлайн.

Можливо, будуть діти по змінах ходити. Потрібно напрацювати матеріали не лише безпечності санітарних умов, а ще й умов навчання для того, щоб діти отримували соціалізацію.

Сергій Шкарлет, Тимчасовий виконувач обов'язків міністра освіти та науки

Також ми вже раніше писали? Під час карантину люди вперше за останні 40 років почали менше їсти солодкого — дослідження, як під час карантину люди вперше за останні 40 років почали менше їсти солодкого — дослідження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...