Реклама

💍 Як бренд SOVA в умовах карантину реалізував проєкт «Кожна мама особлива!»

У цьому році бренд запропонував мамам завантажити фото малюнка свого малюка на sovajewels.com та взяти участь у розіграші персоналізованого кольє. Для шести переможниць, яких визначили випадковим методом, арт-команда SOVA розробила унікальні кольє, створені за мотивами дитячих витворів.
Čytaty latynkoju
💍 Як бренд SOVA в умовах карантину реалізував проєкт «Кожна мама особлива!»
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💍 Як бренд SOVA в умовах карантину реалізував проєкт «Кожна мама особлива!»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У цьому році бренд запропонував мамам завантажити фото малюнка свого малюка на sovajewels.com та взяти участь у розіграші персоналізованого кольє. Для шести переможниць, яких визначили випадковим методом, арт-команда SOVA розробила унікальні кольє, створені за мотивами дитячих витворів.

Проєкт до Дня матері ювелірний бренд SOVA ініціює третій рік поспіль. У SOVA впевнені: кожна мама особлива в очах своєї дитини.

Саме так виник комунікаційний слоган «Кожна мама особлива!» та народилася ідея втілити дитячі портрети в ювелірних прикрасах.

Просування «Кожна мама особлива!» тривало впродовж місяця. Команда SOVA залучила такі канали комунікації, як соціальні мережі бренду, блогерів, ЗМІ, email-маркетинг, а також банерна й таргетингова реклами.

Для нашого бренду День матері завжди був дуже важливим емоційним інфоприводом, а в умовах, коли всі вимушено сидять вдома, ми розуміли, що цей проєкт може стати додатковою нагодою провести час зі своєю сім'єю. Тому ми не стали відмовлятися від ініціативи та оперативно адаптували всю механіку в онлайн

Анна Коваль, директор з маркетингу та роздрібних продажів компанії SOVA

На етапі підготовки проєкту на сайті sovajewels.com було створено лендінг конкурсу та анімаційний ролик для промо.

В умовах карантинних обмежень ми не мали змоги створити відео або фотоконтент, щоб анонсувати проєкт. Але ми знайшли альтернативне рішення — підготували повністю анімований ролик. Було не просто в хронометраж 30 с. вмістити й концепт ідеї, й механіку конкурсу. Нам було дуже важливо передати емоційну складову інфопривода Дня матері та при цьому зберегти стилістику бренду SOVA

Кристина Башлій, маркетинг менеджер SOVA

У рамках проєкту із The Village Ukraine Таня Прентковіч (блогерка, засновниця мережі закладів Tiger і діджитал-агенції PRentkovych agency), Валерія Толочина (маркетинг директор INTERTOP Ukraine), Катя Сільченко (дизайнерка бренду the COAT by Katya Silchenko) і Наталія Каменська (дизайнерка і співзасновниця бренду Gunia project) розповіли, за що люблять материнство та показали малюнки своїх дітей. На підставі цих витворів арт-команда SOVA для всіх героїв проєкту розробила кольє.

Крім спецпроєкту, до PR-супровіду розіграшу входила розсилка прес-релізу медіа.

Загальне охоплення опублікованих матеріалів у ЗМІ складає близько 80 тис. контактів. На старті проєкту ми розраховували отримати більше охоплення. Але, на жаль, в умовах карантину багато медіа не могли нас розмістити на некомерційній основі в силу об'єктивних причин. І ми дуже вдячні тим ресурсам, кому відгукнулася ідея проєкту, хто зміг нас підтримати!

прес-служба SOVA

Також були застосовані соціальні мережі бренду, які забезпечили охоплення до 1,5 млн контактів. Паралельно проводилась комунікація з блогерами на некомерційній основі.

Понад 20 блогерів різної величини, від 6 тис. і до 3,5 млн фоловерів, підняли на своїх сторінках тему Дня матері та підтримали проєкт «Кожна мама особлива!». Такий інструмент дозволив створити навколо конкурсу UG контент не тільки з боку блогерів, а і їх аудиторії: підписники активно залучалися до розіграшу, публікували малюнки своїх дітей та відмічали профіль SOVA.

”Проєкт

”Анна, ”директор

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...