Реклама

💸 Стартапи-переможці сьомого та восьмого Pitch Day від Українського фонду стартапів

23 червня та 3 липня відбулися сьомий та восьмий пітчі відповідно, організовані Українським фондом стартапів. Свої ідеї презентували 19 стартапів, дев’ять з яких вирішили профінансувати.
Čytaty latynkoju
💸 Стартапи-переможці сьомого та восьмого Pitch Day від Українського фонду стартапів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💸 Стартапи-переможці сьомого та восьмого Pitch Day від Українського фонду стартапів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
23 червня та 3 липня відбулися сьомий та восьмий пітчі відповідно, організовані Українським фондом стартапів. Свої ідеї презентували 19 стартапів, дев’ять з яких вирішили профінансувати.

Стартапи на етапі pre-seed (грант $25 000):

Jooli. Застосунок для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень, та вдвічі збільшує ефективність комунікацій. JOOLI у реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.

IZIVIZ. Дрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

Elomia. Застосунок з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям з депресією та тривогою.

RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу, внаслідок контролю техніки бігу.

Bicovery. Моніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

Gymcerebrum. Платформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Стартапи на етапі seed (грант $50 000)

Neverdark. Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.

Ревізіон. Сервіс зворотнього зв’язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових Клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективної системи зворотного зв’язку в кожній точці контакту з Клієнтом.

Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних.

Основними критеріями оцінки pre-seed проектів є: команда, ринок, технологія, ідея, стратегія. Основними критеріями оцінки seed проектів є: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія. Повні записи сьомого та восьмого пітчів можна подивитися на офіційному ютуб-каналі за посиланням.

Український фонд стартапів

Державний фонд, започаткований? Український фонд стартапів запрацював: як відправити заявку та отримати грант до $75 000 за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду — сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів. Pitch Days – регулярні заходи від Українського фонду стартів, які заохочують інноваційні компанії та окремих спеціалістів, розробників отримати кошти на реалізацію своїх ідей.

Фонд також надає можливість перспективним стартапам отримати гранти для проходження акселераційних програм відомих українських та міжнародних акселераторів. Грантова акселераційна програма Фонду має на меті збільшити кількість успішних стартапів, підвищити їх кваліфікацію та вдосконалити навички, які стосуються розвитку бізнесу і не тільки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...