Реклама

😱 Ubisoft анонсували вихід нових 4 ігор — нова Far Cry, продовження Assassin’s Creed та інші

На онлайн-заході Ubisoft Forward презентували безліч відеоматеріалів до найочікуваніших релізів компанії.
Čytaty latynkoju
😱 Ubisoft анонсували вихід нових 4 ігор — нова Far Cry, продовження Assassin’s Creed та інші
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 Ubisoft анонсували вихід нових 4 ігор — нова Far Cry, продовження Assassin’s Creed та інші
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На онлайн-заході Ubisoft Forward презентували безліч відеоматеріалів до найочікуваніших релізів компанії.

Ubisoft Forward

Через стан пандемії компанія не змогла провести презентацію своїх нових ігор на конференції E3.

Саме тому Ubisoft влаштувала власну подію, де розповіли більше про свої майбутні ігри — Ubisoft Forward.

Захід відбувся 12 липня о 22:00 за київським часом на YouTube-каналі Ubisoft. В компанії зазначили, що вони проведуть ще одну таку презентацію протягом року.

Far Cry 6

Минулого тижня компанія вже анонсувала вихід нової гри з серії Far Cry, а на заході презентували перший трейлер. Події шостої частини відбуватимуться на тропічному острові Яра, а роль лиходія зіграє Джанкарло Еспозіто, якого можна було побачити у серіалі Breaking Bad та Better Call Saul в ролі Ґаса Фрінга.

У компанії зазначають, що у цій частині додадуть багато нового, чого раніше не було в серії ігор — повноцінне відкрите місто, вуличні бої та інші особливості.

Far Cry 6 вийде 18 лютого наступного року для PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, ПК та Stadia Google.

Assassin’s Creed Valhalla

У квітні компанія представила⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри перший тизер нової частини Assassin’s Creed. Гра присвячена скандинавській міфології та нордичній тематиці, а сюжет базується на історії асасина та за сумісництвом вікінга, котрий веде свою війну проти королівств тогочасної Британії.

Раніше компанія зробила анонс першого офіційного арту гри. Його намалював у 8-годинній прямій трансляції відомий ілюстратор BossLogicВідео створення арту доступно у записі.

Очікувати на вихід нової гри можна 17 листопада. Ціна за Assassin’s Creed Valhalla стартуватимє від $59,99. Сама гра буде доступна на Play Station 4, Play Station 5, Xbox X, Xbox One, Stadia та ПК ексклюзивно в Epic Games Store.

Hyper Scape

Компанія анонсувала вихід своєї нової гри у жанрі «королівська битва» (як Fortnite). Hyper Scape — це новий шутер від Ubisoft, який наразі доступний у відкритій бета-версії. У відео можна дізнатись про концепцію світу та головні особливості гри.

Події Hyper Scape відбуваються у майбутньому альтернативного всесвіту, де люди мають високорозвинені технології та змагаються між собою у віртуальній грі.

Watch Dogs Legion

Події нової частини серії Watch Dogs відбуватимуться у Лондоні. Головна особливість гри полягатиме в тому, що ви зможете обирати, за якого саме персонажа ви хочете грати.

Читайте також: 🔫 Cyberpunk 2077: вийшов сюжетний трейлер, скриншоти та концепт-арти гри

Кожен герой матиме свою унікальну особливість — від таємного хакера, до професійного найманця.

Автором сінематік трейлеру став Альберто Мієлґо — аніматор та арт-директор, який брав участь у створенні Love, Death & RobotsДивитися на вихідних: Love, Death & Robots на Нетфліксі та анімаційному фільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Окрім того компанія представила серію скриншотів та артів до Watch Dogs Legion та Assassin’s Creed Valhalla.

Також ми вже раніше писали?‍♂️ The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store, як The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...