Реклама

👾 Вийде реаліті-шоу за грою The Sims 4

Учасники шоу матимуть можливість виграти $100 тисяч.
Čytaty latynkoju
👾 Вийде реаліті-шоу за грою The Sims 4
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👾 Вийде реаліті-шоу за грою The Sims 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Учасники шоу матимуть можливість виграти $100 тисяч.

Реаліті-шоу за грою The Sims 4

В нових умовах пандемії відеоігри замінили багато звичних речей для нас. Лише в одній грі Fortnite вже проводили концерти та цілі музичні фестивалі, серед виконавців та артистів можна було побачити: репера Тревіса Скотта, діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі, deadmau5 та багато інших музикантів.

Окрім того на базі гри вже показували? У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет» трейлер нового фільму Крістофера Нолана «Тенет».

У Animal Crossing відкрили справжній ресторан KFC? У Animal Crossing відкрили ресторан KFC та проводили цілий показ мод?? У Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton — що це за гра. Навіть велогонка Tour de France відбудеться??‍♂️ Велогонка Tour de France відбудеться онлайн онлайн на платформі Zwift. А в Minecraft святкували випускний⛏ Креатив на карантині — випусники збдували свій універистет в Minecraft та проходив фестиваль за участі Massive Attack? Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite.

The Sims 4 пішли навіть далі — вже на наступному тижні, 17 липня, за мотивами гри вийде справжній серіал The Sims Spark’d, де учасники змагатимуться за звання найкреативнішої історії життя їхнього персонажу.

З моменту свого створення The Sims дозволяв отримати гравцям новий досвід — практично проживати історії, які вони створюють у грі. Саме це робить гру такою особливою.

Ліндсей Пірсон, Виконавча продюсерка The Sims
Читайте також: 😎 Творці серіалу «Край «Дикий Захід» знімуть серіал за грою Fallout

У шоу братимуть участь 12 різноманітних блогерів, стримерів та інших відомих людей. Згідно з умовами програми, переможе той, чий персонаж матиме найцікавіший сюжет життя та найкращий будинок.

В Америці транслюватимуть шоу на телеканалі TBS. До того ж переглянути The Sims Spark’d можна буде на YouTube-каналі BuzzFeed Multiplayer.

Також ми вже раніше писали? Не Minecraft єдиним: компанія провела вечірку в Sims 4, як компанія провела вечірку в The Sims 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...