Реклама

🤝 Sony інвестувала $250 млн в Epic Games

Відповідно до умов угоди Sony отримала 1,4% Epic Games, а оцінка компанії тепер складає $17,86 мільярдів.
Čytaty latynkoju
🤝 Sony інвестувала $250 млн в Epic Games
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 Sony інвестувала $250 млн в Epic Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відповідно до умов угоди Sony отримала 1,4% Epic Games, а оцінка компанії тепер складає $17,86 мільярдів.

Інвестиція Sony в Epic Games

Згідно з повідомленням, ця угода дозволить компаніям розширити можливості співпраці в рамках розвитку своїх продуктів.

Голова Epic Тім Свіні зазначив, що з цим рішенням компанії зроблять більш відкриту та доступну цифрову екосистему для споживачів та авторів контенту. Окрім того він повідомив, що у рамках співпраці компанії можуть створити більше різноманітних медійних заходів у онлайн-форматі.

Зокрема, у Fortnite вже проводили концерти та цілі музичні фестивалі, серед виконавців та артистів можна було побачити: репера Тревіса Скотта, діджея Діллона Френсіса, Стіва Аокі, deadmau5 та багато інших музикантів.

Окрім того на базі гри вже показували? У Fortnite показали трейлер нового фільму Крістофера Нолана — «Тенет» трейлер нового фільму Крістофера Нолана «Тенет».

Fortnite є однією з найпопулярніших ігор на планеті. Нещодавно ми розповідали? Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор, що там зареєструвалася рекордна кількість гравців — понад 350 мільйонів користувачів зі всього світу.

Також у компаніях розповіли про свою технологічну співпрацю. Протягом декількох років Sony та Epic працювали разом над розробкою нових можливостей для відеоігор.

Читайте також: 🧟‍♂️ The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store

Тім Свіні особливо виділив особливості ігрової консолі PlayStation 5 від Sony та назвав її «надзвичайно збалансованим пристроєм».

Ще у травні Epic використовували нове покоління консолі для демонстрації наступної версії свого ігрового рушія Unreal Engine 5.

До того ж голова Epic зазначив, що наразі компанія не буде виробляти ексклюзиви на PlayStation, а ігри будуть доступні й на інших платформах.

Також ми вже раніше писали? Cyberpunk 2077: вийшов сюжетний трейлер, скриншоти та концепт-арти гри, як вийшов сюжетний трейлер, скриншоти та концепт-арти гри Cyberpunk 2077.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...