Реклама

🇯🇵 Вийшов альбом з саундтреками Ghost of Tsushima

Ремікс оригінального саундтреку, створеного у колаборації PlayStation та Sucker Punch Productions, довгоочікуваної гри Ghost of Tsushima для PlayStation 4.
Čytaty latynkoju
🇯🇵 Вийшов альбом з саундтреками Ghost of Tsushima
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🇯🇵 Вийшов альбом з саундтреками Ghost of Tsushima
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ремікс оригінального саундтреку, створеного у колаборації PlayStation та Sucker Punch Productions, довгоочікуваної гри Ghost of Tsushima для PlayStation 4.

Ghost of Tsushima Soundtrack: Reimagined

До альбому увійшли композиції виконавців Tycho, TOKiMONSTA, the Glitch Mob та Alessandro Cortin з гурту Nine Inch Nails, а саме:

  • Saikuron (The Glitch Mob Remix) — The Glitch Mob
  • Bushido (Alessandro Cortini Re-Work) — Alessandro Cortini
  • Ghost of Kodoku (Tycho Remix) — Tycho
  • The Ghost Burns (TOKiMONSTA Remix) — TOKiMONSTA

Міні-альбом Sound of the Storm – Ghost of Tsushima Soundtrack: Reimagined доступний по всьому світу на Apple Music, YouTube та Deezer.

17 липня, в день виходу гри на PlayStation 4, буде доступний офіційний саундтрек Ghost of Tsushima у вигляді набору із 2-х CD (в майбутньому планується випуск вінілового видання). Його композиторами стали Ілан Ешкері та Сігеру «Уме» Умебаясі.

Читайте також: ⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри

Ілан написав музику до багатьох фільмів, таких як «Коріолан», «47 Ронін» та «Зоряний пил», та до ігор франшизи The Sims й інших проєктів, включно з місією Principia Європейського космічного агентства. Уме відомий за своїми роботами до фільмів «Будинок літаючих кинджалів», «Справжня легенда» та «Великий майстер».

Передзамовлення офіційного саундтреку доступне за посиланням.

Про гру

Ghost of Tsushima (укр. «Привид Цушіми») —  гра в жанрі action-adventure з відкритим світом, що розробляється компанією Sucker Punch Productions для PlayStation 4. Спочатку гру планували випустити 26 червня 2020 року, проте реліз перенесли? Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll на 17 липня.

Сюжет гри базується на подіях 1274 року, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цушіма був захоплений і розорений Монгольською імперією.

Головний герой самурай самотужки бореться з монголами. В грі дуже деталізовано образили старі самурайські традиції та додали безліч незвичайних методів боротьби.

Також ми вже раніше писали?‍♂️ The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store, як The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...