Реклама

🥵 Sony відкрила продаж кишенькового кондиціонера — Reon Pocket

Він може працювати зі спеціальною футболкою.
Čytaty latynkoju
🥵 Sony відкрила продаж кишенькового кондиціонера — Reon Pocket
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥵 Sony відкрила продаж кишенькового кондиціонера — Reon Pocket
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Він може працювати зі спеціальною футболкою.

Reon Pocket

Японська компанія Sony знайшла метод, як можна впоратись зі спекою влітку. За допомогою кишенькового кондиціонера можна контролювати температуру вашого одягу в залежності від потреби.

Минулого літа компанія вже показала проєкт свого пристрою. За рік Sony назбирала необхідне фінансування для виробництва Reon Pocket завдяки краудфандингу.

Принцип роботи кондиціонеру відрізняється від інших його аналогів. Пристрій працює за допомогою закону Пельтьє, згідно з яким один провідник переносить електричний струм до іншого провідника — спеціальної футболки.

Футболка може випромінювати чи поглинати тепло, коли через неї проходить електричний струм.

Пристрій необхідно зберігати у спеціальній кишені, що знаходиться коло коміру футболки. А керувати кондиціонером можна через спеціальний мобільний застосунок — можна обирати серед чотирьох різноманітних режимів роботи.

Читайте також: 😧 BMW дозволить користуватись функціями автівки за підпискою

Розробники зазначають, що гаджет може знизити температуру на 13 градусів Цельсія, а збільшити на 8,3 градуса.

Однак виробники звертають увагу, що сам процес зміни температури може залежати від індивідуальних особливостей організму людини.

Наразі ціна на пристрій складає 13 тисяч японських ієн — приблизно 3 200₴. Придбати портативний кондиціонер можна на сайті.

Також ми вже раніше писали? В Україні випустили одяг з ефектом доповненої реальності — FINCH х FFFACE, як в Україні випустили одяг з ефектом доповненої реальності — FINCH х FFFACE.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...