Реклама

🤓 Ілон Маск запустить онлайн-школу для навчання дітей — Astra Nova School

Курси розпочнуться вже у вересні цього року.
Čytaty latynkoju
Tra Nguyen
🤓 Ілон Маск запустить онлайн-школу для навчання дітей — Astra Nova School
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 Ілон Маск запустить онлайн-школу для навчання дітей — Astra Nova School
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Курси розпочнуться вже у вересні цього року.

Astra Nova School

Дослідник, розробник та підприємець Ілон Маск заснував онлайн-школу, де діти від 8 до 14 років вивчатимуть різноманітні напрями науки — ракетобудування, 3D-моделювання, фотографію та основи віртуальної реальності. Про це передає Studway з посиланням на Media Sapiens.

Щоби навчатись в Astra Nova School діти повинні написати вступне есе про свої інтереси та виконати одне з п’яти тестових завдань — обрати астронавтів для дослідження Марсу чи, наприклад, наповнити експонатами віртуальну артгалерею.

Читайте також: 🚀 Стати частиною SpaceX: Ілон Маск оголосив про набір інженерів для Starship

До того ж діти переглянуть відео про промислове забруднення, після чого їм буде необхідно визначити, хто саме винен у цій проблемі.

На сайті зазначають, що правильної відповіді не має, завдяки цьому вони зможуть визначити те, як діти можуть справитись з дилемними моральними питаннями.

Згідно з планами, навчання відбуватиметься лише раз на тиждень — кожного четверга. А усі предмети будуть однакові для всіх учнів, в незалежності від їх віку.

На жаль, стандартний шкільний розклад катастрофічно не відповідає розвитку того, що учням необхідно найбільше: глибокої взаємодії з викликами, можливості креативно мислити та формування власного голосу.

Сайт Astra Nova School

До цього Ілон Маск вже запускав інший навчальний проєкт для дітей — Ad Astra. У цій школі навчались діти самого підприємця та діти співробітників компанії SpaceX. Згодом школа була доступна й для дітей з інших сімей.

Перший навчальний семестр Astra Nova School розпочнеться у вересні цього року. Також за рік навчання потрібно буде сплатити $7 500.

Раніше ми вже писали? Що відбувається з Hyperloop — фантастика Ілона Маска чи реальність: коли запустять потяг майбутнього, що відбувається з Hyperloop — фантастика Ілона Маска чи реальність: коли запустять потяг майбутнього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...