Реклама

👨🏼‍💻 Відбудеться безкоштовна онлайн конференція Technologication — експерти з Amazon Web Services, Microsoft та Booking.com

Як компаніям зростати у поточних умовах — обговорять 15 липня на конференції Technologication у PMHUB.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Відбудеться безкоштовна онлайн конференція Technologication — експерти з Amazon Web Services, Microsoft та Booking.com
  1. Головна
  2. Новини
  3. 👨🏼‍💻 Відбудеться безкоштовна онлайн конференція Technologication — експерти з Amazon Web Services, Microsoft та Booking.com
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як компаніям зростати у поточних умовах — обговорять 15 липня на конференції Technologication у PMHUB.

Конференція Technologication

Amazon Web Services, Microsoft, Booking.com, Genesis — лідери своїх сфер, які переживали не одну кризу і трансформацію.

15 липня в рамках онлайн-конференції Technologication провідні експерти цих компаній розкажуть про те, як бізнесу зробити швидкий — і що найголовніше — грамотний перехід в бік діджиталу та інновацій.

Подія буде присвячена технологіям, які компанії мають впроваджувати вже зараз, щоб продовжити розвиток і забезпечити собі стабільне зростання у майбутньому. На конференції виступлять:

  • Аттіла Ленг’єль, «Цифрова трансформація за допомогою AWS». Аттіла Ленг’єль — менеджер з цифрової трансформації Amazon Web Services у регіоні EMEA. Вже понад 18 років він створює хмарні рішення і програми для цифрової трансформації компаній і держав.
  • Лукас Бернарді, «7 переваг машинного навчання». Лукас Бернарді — провідний спеціаліст з Data Science у Booking.com. У компанії він займається розробкою продукту, рекомендаційної системи, а також імплементацією штучного інтелекту в бізнес-процеси.
  • Олена Мажуга, «Як перетворити кризу в можливості». Олена Мажуга — інвестиційний менеджер Genesis Investments. Вона працює у сфері венчурних інвестицій більше чотирьох років і починала з компанії TA Ventures. У Genesis Investments Олена відповідальна за пошук стартапів, відстеження трендів індустрії, супровід угод і допомогу портфельним компаніям.
  • Шаопон Лі, «Машинне навчання на практиці». Шаопон Лі — Data & AI Business Lead у Microsoft. Він вже більше чотирьох років займається розробкою продуктів та впровадженням штучного інтелекту у бізнес-процеси компаній. У Microsoft Шаопон відповідальний за стратегію розвитку компанії у сферах даних та ШІ в Скандинавських країнах.
Читайте також: 🤑 Prometheus відкрив безкоштовний курс про основи фінансів та інвестицій для початківців

Конференція буде корисна підприємцям, технічним директорам і менеджерам з розвитку бізнесу, фахівцям зі штучного інтелекту, хмарних технологій і Data Science, а також розробникам усіх рівнів.

Спікери розкажуть про те, як грамотно проводити цифрову трансформацію бізнесу, познайомлять з реальними кейсами використання штучного інтелекту та інших сучасних технологій, обговорять методи створення інноваційної культури e колективі.

Старт запланований на 15:00, PMHUB. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням. Деталі — на сторінці івенту у Facebook.

Також ми вже раніше писали??‍? В Україні створили чат-бота з допомогою для підприємців під час карантину, як в Україні створили чат-бота з допомогою для підприємців під час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...