Реклама

🏠 EVO переводить офіс на віддалену роботу назавжди: які можливості та недоліки нового формату

EVO трансформує всі офіси в буткемпи-коворкінги, куди працівники зможуть за необхідністю приходити працювати самостійно або збиратися командою.
Čytaty latynkoju
🏠 EVO переводить офіс на віддалену роботу назавжди: які можливості та недоліки нового формату
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🏠 EVO переводить офіс на віддалену роботу назавжди: які можливості та недоліки нового формату
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
EVO трансформує всі офіси в буткемпи-коворкінги, куди працівники зможуть за необхідністю приходити працювати самостійно або збиратися командою.

Чому ухвалили таке рішення

EVO бачить більше переваг та можливостей у віддаленому форматі, аніж недоліків. Вимушено спробувавши новий режим роботи через карантин, компанія побачила, що продуктивність працівників не впала, а навпаки навіть підвищилася.

Також в EVO розповіли про можливості та недоліки переходу на новий формат роботи.

Які можливості відкриває віддалена робота

  • Новий рівень ресурсної гнучкості

Компанія може наймати людей у будь-якій країні, а також формувати та реорганізовувати команди попри офісні обмеження.

  • Зростання продуктивності

Зменшиться кількість чинників, які відволікають. Налаштувати потрібну роботу вдома реальніше, ніж домовитися з тисячею колег в офісі.

  • Більш задоволені та щасливі колеги

Зайві кілька годин часу, які витрачалися раніше на добирання на роботу, відтепер можна витратити на саморозвиток, сім’ю або більш усвідомлену роботу.

EVO

Недоліки віддаленої роботи

  • Втрата зв’язку з колегами та між командами

В офісі відбувалося багато неформальних комунікацій, обміну досвідом, випадкових зустрічей, на яких народжувалися інсайти.

  • Складніше підтримувати культуру

Коли немає місця, куди ви приходите кожен день та працюєте пліч-о-пліч, потрібно вигадувати нові способи підтримки та поширення корпоративної культури

  • Адаптація нових співробітників та кар’єрний ріст

Компанія працюватиме в різних напрямках та проводитиме адаптацію більш системно. Наприклад, розвиватиме наставництво, як систему, а також за необхідністю робитиме адаптацію працівників у коворкінгу.

  • Креативний процес і створення нових продуктів.

Нові проекти та команди на стартовому етапі, коли швидкість змін висока, можуть більше працювати в офісі, поки не зрозуміють, що отримали модель та можуть виходити на більш операційний режим. Те саме можна робити і в чинних проєктах.

  • Вигорання і психологічні проблеми.

У компанії відзначають, що ця проблема існує і в офісі. В умовах віддаленої роботи, цих проблем може стати навіть менше, оскільки у працівників стане більше часу, щоб керувати життям.

Читайте також результати опитування ЕВА — 60% компаній знадобиться? 60% компаній знадобиться до одного року на відновлення після карантину — дослідження ЕВА до одного року на відновлення після карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...