Реклама

Чому iPhone SE 2 знову став популярним?

Після презентації компанією Apple нового бюджетного смартфону iPhone SE 2 показники його продажів дійсно стали високими. Ці слова підтверджено як Тімом Куком — генеральним директором компанії, так і Лукою Маестрі — фінансовим директором.
Čytaty latynkoju
Чому iPhone SE 2 знову став популярним?
  1. Головна
  2. Техно
  3. Чому iPhone SE 2 знову став популярним?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Після презентації компанією Apple нового бюджетного смартфону iPhone SE 2 показники його продажів дійсно стали високими. Ці слова підтверджено як Тімом Куком — генеральним директором компанії, так і Лукою Маестрі — фінансовим директором.

Хоча іноді плітки досягали максимально негативного рівня. Чому цей бюджетний флагман викликав стільки обговорень? Багато коментарів, що поступово з’явилися в мережі, стверджували про архаїчність моделі iPhone. Вважалося, що у 2020 році вже не може існувати прототипу iPhone 8, який вийшов три роки тому.

Але Apple знову всіх здивував, випустивши у квітні 2020 року нову модель, яка була симбіозом iPhone 8 та нового iPhone 11. Чому все ж таки у всьому світі ростуть продажі та підвищується популярність телефонів на платформі iOS всупереч твердженням критиків?

Характеристики нової моделі

Серед переваг iPhone SE 2 знаходиться потужний процесор нового покоління, як і в останніх моделях смартфонів від Apple. До того ж остання версія операційної системи та 3 Гб оперативної пам’яті створюють умови для швидкої та якісної роботи. Телефон виконує задачі без втрат часу.
Наступний позитивний чинник — досить якісна камера. Вона не може зрівнятися з iPhone 11 Pro Max, але для звичайного користувача буде гарною знахідкою.

Але все ж таки унікальним телефон серед всіх смартфонів роблять розміри. Діагональ екрану складає всього 4,7 дюймів, що для 2020 року здається замало. Розробники вважають, що потенційні користувачі iPhone SE 2 прагнуть до компактності. Дизайн частково змінили, тому телефон вже не нагадує так сильно восьму версію.

За словами генерального директора, ідеальний споживач цього телефону цінує перш за все функціональність — для нього телефон має бути перевантаженим додатковими функціями. Смартфон повинен відповідати параметрам швидкості та простоти. Тому для користувачів зовсім не обов’язково мати нереальну камеру, що буде сперечатися з професійною технікою.

Головна мета iPhone SE 2

Чому розробники Apple вирішили продовжувати лінійку бюджетних телефонів, яка у 2016 році не викликала такого бурхливого обговорення? Знову-таки відповідь на це питання отримуємо у Тіма Кука.

За його словами, все більше людей переходить з платформи Android на iOS завдяки цьому флагману. Люди сумніваються, чи можуть вони користуватися зовсім іншим пристроєм? Тому невелика вартість нового iPhone підбадьорює їх. Отже, бажаєте змінити телефон — є сенс замислитися над новинкою від Apple.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...