Реклама

🏳️‍🌈 В Україні створили онлайн-платформу, яка допоможе прийняти ЛГБТ — «​Музей Прийняття»

На сайті можна знайти історії матерів, які прийняли своїх ЛГБТ-дітей.
Čytaty latynkoju
🏳️‍🌈 В Україні створили онлайн-платформу, яка допоможе прийняти ЛГБТ — «​Музей Прийняття»
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🏳️‍🌈 В Україні створили онлайн-платформу, яка допоможе прийняти ЛГБТ — «​Музей Прийняття»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті можна знайти історії матерів, які прийняли своїх ЛГБТ-дітей.

«​Музей Прийняття»

В Україні запустився «​Музей Прийняття» – онлайн-платформа, що дозволяє усім батькам на рівні глибинних відчуттів прожити життя матерів, які прийняли своїх дітей.

На сайті музею ви поринете у внутрішній світ батьків, які вперше зіштовхнулись з «інакшістю» своїх дітей. Через розмови та спогади, переживання і страхи матерів зможете прожити їхні драматичні історії та поставити себе на їхнє місце.

Момент усвідомлення, що діти – це особистості зі своїми потребами, бажаннями і принципами для багатьох батьків може бути дуже болючим. Особливо, коли власна дитина робить камінг-аут. У цей момент батьки опиняються віч-на-віч зі своїми думками. Їм ніде отримати пораду, адже тема сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності в суспільстві — табу.

Пресреліз «Музею Прийняття»
Читайте також: 🐶 В Україні запустили чат-бота, що допоможе у боротьбі з кібербулінгом серед дітей — «Кіберпес»

«Музей Прийняття» закликає усіх батьків та усіх, хто колись проживав біль неприйняття, поділитися своєю історією, своїм досвідом або просто висловити підтримку ЛГБТ спільноті, поставивши #яприймаютебе у пості.

Перейти на сторінку музею можна за посиланням. Якщо ви – батько ЛГБТ-дитини і бажаєте стати учасником проєкту Музей Прийняття, напишіть на адресу ​[email protected]

Також ми вже раніше писали?️‍? KyivPride розмістив на монументі «Батьківщина-Мати» прапор ЛГБТ+ спільноти, як KyivPride розмістив на монументі «Батьківщина-Мати» прапор ЛГБТ+ спільноти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...