Реклама

🥰 У Японії запустили соцмережу без негативних коментарів — Under World

Якщо ви дуже стомились від негативу в інтернеті.
Čytaty latynkoju
bruce mars
🥰 У Японії запустили соцмережу без негативних коментарів — Under World
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥰 У Японії запустили соцмережу без негативних коментарів — Under World
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви дуже стомились від негативу в інтернеті.

Соцмережа Under World

Автори сайту вирішили, що у цього світі й так багато негативу, саме тому вони створили сайт, де кожен може знайти підтримку та підбадьорливі слова.

За допомогою штучного інтелекту користувачі сайту завжди будуть отримувати лише позитивні коментарі на їх дописи. В описі до Under World зазначають, що це «платформа для емоційної підтримки, про яку всі тільки могли мріяти».

Лише за декілька хвилин ви отримаєте велику кількість коментарів з підтримкою до вашого допису. Ви можете отримати поради, підбадьорливі слова чи просто побажання гарного дня.

Читайте також: 🔊 Conserve The Sound: у Німеччині зробили сайт з «забутими звуками» — почуйте друкарську машинку, кассету та інші речі

Проте вони жодного разу не повторюватимуться — кожен коментар унікальний і створюється відповідно до вашого посту та того, що ви відчуваєте.

Наразі платформа працює лише у тестовому режимі. Зареєструватися на Under World можна тут. Для того щоб скористатись сайтом необхідно буде вказати ваш Twitter. Також варто зазначити, що сайт працює лише японською мовою.

Також ми вже раніше писали??‍♂️ This website will self destruct: якщо вам потрібна підтримка або просто хочете виговоритись про This website will self destruct: якщо вам потрібна підтримка або просто хочете виговоритись.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...