Реклама

🥤 McDonald’s в Україні повністю відмовляється від пластикових стаканів для напоїв

Компанія поступово переходить на паперові стакани для холодних напоїв.
Čytaty latynkoju
🥤 McDonald’s в Україні повністю відмовляється від пластикових стаканів для напоїв
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🥤 McDonald’s в Україні повністю відмовляється від пластикових стаканів для напоїв
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія поступово переходить на паперові стакани для холодних напоїв.

Нові стаканчики в McDonald’s

Дотепер McDonald’s подавав гарячі напої в паперових стаканах, а шейки, лимонади й холодні напої — у пластиковому пакуванні. Паперові стакани відтепер використовуватимуть також для всіх холодних напоїв: лимонадів, шейків і газованих напоїв. Це дасть змогу зменшити споживання пластику на 10 тонн щомісяця.

Паперові стакани для напоїв McDonald’s виробляють зі 100% целюлози із сертифікованої сировини PEFC. Участь у Програмі схвалення сертифікації лісів — Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) — означає, що заготівля не загрожує біорізноманіттю, не знижує продуктивності й екологічної функції лісів.

Цього року компанія відкрила завод в Україні, що виробляє стакани спеціально для McDonald’s в Україні.

Ми, як відповідальний лідер, постійно працюємо над рішеннями, що дадуть змогу зменшити вплив на довкілля, зокрема вдосконалюємо пакування для їжі, щоб зменшити його кількість і перейти на екологічніші матеріали. Ми раді, що нарешті знайшли надійного партнера, який виробляє паперові стакани, що можна переробляти в Україні, і зможемо зменшити наш вплив на довкілля, відмовившись від пластикового пакування для напоїв

Пресслужба McDonald's в Україні

Відмова від пластикових стаканів — частина глобального зобов’язання компанії McDonald’s: до 2025 року повністю перейти на виробництво всіх пакувальних матеріалів з поновної сертифікованої сировини, а також сировини, яку можна використовувати повторно.

Читайте також: 🌍 Від его до еко: досвід екопоселень проти світових пандемій

Окрім цього, усі пакувальні матеріали з ресторанів мають піти на повторне перероблення, а також:

  • Усе пакування від продуктів на кухні компанія збирає й віддає на перероблення. Щомісяця з кухонь ресторанів на перероблення надходять харчові відходи, понад 70 тонн паперу й понад 5 тонн пластику.
  • 2019 року компанія відмовилася від пластикових кришечок для МакФлурі. А це зменшення відходів на 27,5 тонни пластику на рік.

Екологічні програми компанії стосуються й зниження викидів парникових газів. Для цього McDonald’s реалізує кілька ініціатив:

  • Усю використану олію спрямовують на перероблення на біопаливо.
  • Відпрацьованою водою з ресторанів поливають клумби й газони біля них.
  • Використовують поновні джерела електроенергії: встановлюють сонячні батареї на дахах ресторанів.

Також ми вже раніше писали??‍? В Україні стартував безкоштовний онлайн-курс про екологію для підлітків — Екоакадемія, як в Україні стартував безкоштовний онлайн-курс про екологію для підлітків — Екоакадемія.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...