Реклама

🤖 Робот Erica на базі штучного інтелекту зіграє головну роль в фільмі

Detroit: Becoming Human стає все ближчим до реальності.
Čytaty latynkoju
🤖 Робот Erica на базі штучного інтелекту зіграє головну роль в фільмі
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🤖 Робот Erica на базі штучного інтелекту зіграє головну роль в фільмі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Detroit: Becoming Human стає все ближчим до реальності.

Фільм з роботом Erica

Сюжет кінострічка під назвою b, в якому головну роль зіграє дроїд, складається з історії про вченого, котрий розробив спеціальну програму, що може створити ідеальне людське ДНК.

Проте потім вчений розуміє, що його дослідження мають велику небезпеку, саме тому він вирішив допомогти втекти людяній версії робота.

На фільм виділили $70 мільйонів, а спонсорами виступили одразу декілька продюсерських компаній: Bondit Capital Media, Happy Moon Productions та Ten Ten Global Media.

Читайте також: 😱 Apple показала трейлер нового фантастичного серіалу за серією романів Айзека Азімова — Foundation

Ще до цього фільму дроїд повинен був знятись в іншій стрічці, режисером якої був Тоні Кей («Американська історія Х», «Учитель на заміну»), проте через деякі проблеми знімання не змогли реалізувати.

Робота Erica розробили в 2018 році японські вчені з Осаки та Кіото. За словами Сема Хозе, одного з авторів картини, перед зйомками робота довелось «навчати» робота.

В інших методах акторської майстерності актори використовують для ролі свій життєвий досвід. Проте Erica не має його. Вона була створена з повного нуля, щоб зіграти роль. Ми поетапно моделювали її рухи та кожну емоцію — контроль швидкості рухів, характер та мову тіла.

Сем Хозе, Один з розробників Erica

Наразі ще точно не відомо, хто виступить режисером картини та хто зіграє іншу головну роль професора, проте продюсери вже встигли зняти частину фільму в Японії, а відновити знімання планують вже в наступному році в Європі.

Також ми вже раніше писали? В Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space», як в Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...