Реклама

🧟‍♂️ Вийде український артбук про світ The Last of Us Part ll

Вже незабаром його можна буде придбати.
Čytaty latynkoju
🧟‍♂️ Вийде український артбук про світ The Last of Us Part ll
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧟‍♂️ Вийде український артбук про світ The Last of Us Part ll
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже незабаром його можна буде придбати.

Артбук  The Last of Us Part ll

В Україні збираються випустити артбук «Світ гри The Last of Us Part ll», це буде офіційне видання погоджене з правовласниками.

В артбуці можна буде знайти коментарі розробників, які створювали гру. Також можна буде дізнатись про альтернативні версії концепцій персонажів та сам процес створення відеогри.

Очікується, що книга матиме 200 сторінок, на яких буде розписано роботу студії Naughty Dog під час розробки гри — від самого початку до кінця. Будуть унікальні нариси різноманітних локацій, персонажів та зброї, що не потрапили до фінальної версії гри.

Випустить артбук видання MAL’OPUS. Вже можна оформити попереднє замовлення книги, яка вийде обмеженим тиражем. Реліз артбуку очікується в середині липня цього року.

Читайте також: 🧟 Творець серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін зробить новий серіал — по The Last of Us

Про гру 

Через п’ять років після небезпечної подорожі через пандемію США Еллі та Джоел оселились в Джексоні, штат Вайомінґ. Вони жили серед процвітаючої громади тих, хто вижив. І попри постійну загрозу «заражених-зомбі», вони відчули спокій та стабільність.

Проте з’являється новий супротивник — таємна організація, котра стане головним ворогом у грі. Еллі доведеться мандрувати по всій Америці, щоб дізнатись тайну банди та врешті знищити її.

Також ми вже раніше писали?‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики, як гру високо оцінили критики.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...