Реклама

🏔 Українець розробив безкоштовний застосунок для подорожей Закарпаттям — Local

До програми можна пропонувати додавати свої місця.
Čytaty latynkoju
🏔 Українець розробив безкоштовний застосунок для подорожей Закарпаттям — Local
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🏔 Українець розробив безкоштовний застосунок для подорожей Закарпаттям — Local
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До програми можна пропонувати додавати свої місця.

Застосунок для подорожей Local

Мешканець Закарпаття Михайло Данканич розробив мобільний туристичний застосунок, з яким можна самостійно мандрувати та планувати подорожі на Західній Україні. Про це повідомляє Укрінформ.

Наразі застосунок доступний лише для телефонів на базі Android, завантажити його можна за посиланням. Також обіцяють найближчим часом додати підтримку і для інших платформ.

Застосунок Local уже доступний для завантаження на Android в Play Market, за два тижні буде він також доступний на App Store, на разі ми проходимо всі необхідні процедури. Застосунок розроблено перш за все для туристів, які хочуть самостійно подорожувати Закарпаттям, зараз в карантин це є надзвичайно актуальним.

Михайло Данканич, Розробник Local
Читайте також: 🏄🏼‍♂️ Онлайн туризм удома: 15 найкращих місць для мандрів онлайн під час карантину

Наразі програма має біль ніж 100 різноманітних об’єктів туризму — музеї, замки, пам’ятки архітектури, цікаві локації та інші місцеві атракції.

Також розробник зазначає, що Local автоматично визначає положення користувача за допомогою геолокації, що дає можливість показати місця поряд з місцеперебуванням. Окрім того, їх можна розділити за тематиками й ви побачите лише ті локації, що відповідають вашим потребам.

Ми створювали цю базу даних за інформацією, яка є у відкритому доступі. Але багато хто із суб'єктів туризму не має сторінок чи сайтів в інтернеті — тому просимо їх надавати інформацію про себе і відмічатимемо їх в додатку. Багато хто вже відгукнувся на наш заклик.

Михайло Данканич, Розробник Local

До того ж програма синхронізована з Google-мапами та може одразу прокласти маршрут до тієї чи іншої точки. Також розробник особливо підкреслює, що у застосунку немає реклами й найближчим часом додавати її не планують.

Також раніше ми вже писали??‍♂️ Дизайнери створили безкоштовний сайт з маршрутами для туризму Україною — Go Ukraine, як дизайнери створили безкоштовний сайт з маршрутами для туризму Україною — Go Ukraine.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...