Реклама

🍿 У мережі автокінотетарів Kinolife Cinema додали можливість перегляду без авто — розклад заходів

Відтепер мешканці столиці можуть насолоджуватися фільмами на великому екрані, навіть в умовах карнатину. Na chasi виступає медіапартнером мережі автокінотеатрів Kinolife.
Čytaty latynkoju
🍿 У мережі автокінотетарів Kinolife Cinema додали можливість перегляду без авто — розклад заходів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 У мережі автокінотетарів Kinolife Cinema додали можливість перегляду без авто — розклад заходів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер мешканці столиці можуть насолоджуватися фільмами на великому екрані, навіть в умовах карнатину. Na chasi виступає медіапартнером мережі автокінотеатрів Kinolife.

Автокінотеатр Kinolife Cinema

Автокінотеатр Kinolife Cinema працює на території паркінгу Арт-Заводу «Платформа» на лівому березі столиці щоденно. Переглянути афішу та придбати квитки можна на сайті.

Як запевняють самі організатори, автокінотеатр є безпечним місцем для проведення часу, оскільки глядачеві не треба залишати власну автівку під час перегляду. Проте тепер кінотеатр відкритий і для тих, хто немає автівки.

Оновлення кінотеатру

Відтепер зробили спеціальну локацію з шезлонгами, де можна буде безпечно переглянути фільми. Усі шезлонги розташовані на безпечній відстані — 1,5 метра, що відповідає карантинним нормам.

Окрім того в кінотеатрі встановили новий великий екран. Картинка стала ще якіснішою та детальнішою. До того ж в Kinolife Cinema проходитимуть пізнавальні та розважальні івенти. У програмі IT-мітапи, стендапи, творчі зустрічі тощо.

Вже у цю неділю, 21 червня, планують показ кримінальної романтичної комедії «Спекотні літні ночі» з Тімоті Шаломе у головній ролях. Фільм покажуть мовою оригіналу з українськими субтитрами.

23 червня на відвідувачів чекає творча зустріч з режисеркою Марисею Нікітюк. Після спілкування показуватимуть її драматичний фільм «Коли падають дерева», про який ми вже писали? «Коли падають дерева» — український фільм-учасник Берлінале виходить онлайн раніше.

Про автокінотеатри

Читайте також: 🇨🇭 «Тиждень швейцарського кіно» вперше відбудеться онлайн — що можна буде переглянути

Перший у світі автокінотеатр з’явився 6 червня 1933 року в Америці. Автором такої ідеї був Річард Холлінгсхед, він просто відкрив кінотеатр у себе на задньому подвір’ї вдома. Раніше плата за перегляд складалась з двох частин: глядачі платили 25 центів за вхід і ще 25 — за парковку.

Пік популярності автокінотеатрів припав на кінець 50-х, до цього часу їх було близько 5 000.
Найбільший кінотеатр за всю історію вміщував 2 500 машин і ще 1 200 глядачів на сидячих місцях.

Якщо ви хочете відчути атмосферу традиційного автокінотеатру, то її можна побачити у кліпі Lana Del Rey на пісню Doin’ Time.

Окрім Києва автокінотеатри Kinolife доступні у Львові та Одесі. Також організатори обіцяють, що незабаром вони ще з’являться у Харкові, Дніпрі, Маріуполі та Сумах.

Раніше ми вже писали? У «Планеті кіно» назвали можливу дату відкриття кінотеатрів та фільми у прокаті після карантину, як у «Планеті кіно» назвали можливу дату відкриття кінотеатрів та фільми у прокаті після карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...