Реклама

🤑 Facebook планує заснувати свій венчурний фонд

Це може надати можливість розвивати не тільки продукти компанії, а й інші стартапи.
Čytaty latynkoju
🤑 Facebook планує заснувати свій венчурний фонд
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 Facebook планує заснувати свій венчурний фонд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це може надати можливість розвивати не тільки продукти компанії, а й інші стартапи.

Фонд від Facebook

Компанія планує зробити свій венчурний фонд на декілька мільйонів доларів для інвестицій «нарівні з провідними компаніями та бізнес-ангелами», про це передає ЛІГА.Tech з посиланням на видання Axios.

Згідно з повідомленням, Facebook вже знайшов керівника фонду, проте наразі точно невідомо, хто саме буде відповідальним та який саме будуть обсяги активів фонду. Компанія вже повідомила виданню, що одним з відповідальних за роботу фонду буде Шабі Різві, котрий раніше працював в Google та компаніях Kleiner Perkins та Gradient Ventures, які належать до міжнародного конгломерату компаній Alphabet (власник Google).

У компанії відзначили, що таким чином будуть не тільки розвивати свої продукти, а й фінансово підтримувати продукти інших стартапів.

Читайте також: 👩🏼‍💼 6 проєктів українок потрапили до фіналу глобальної події для жінок-підприємиць — WiSE24

Також видання підкреслює, що це може надати можливість Facebook знайти нову велику площадку для соцмережі, оскільки раніше компанія просто поглинала інші платформи — Instagram та WhatsApp. Проте їхні спроби створити свій власний продукт не зазнавали успіху.

Наразі багато великих технологічні компанії мають власні внутрішні венчурні фонди. Intel була однією з перших, а Microsoft, Google, Qualcomm та інші наслідували цей приклад.

Раніше ми вже писали? В Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech, як в Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...