Реклама

👨🏼‍🏫 EnglishDom дозволить керівникам слідкувати за прогресом працівників у вивченні англійської

Онлайн-сервіс із вивчення англійської мови EnglishDom запустив модуль, що дозволяє компаніям відслідковувати прогрес співробітників, які навчаються на сервісі.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🏫 EnglishDom дозволить керівникам слідкувати за прогресом працівників у вивченні англійської
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨🏼‍🏫 EnglishDom дозволить керівникам слідкувати за прогресом працівників у вивченні англійської
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Онлайн-сервіс із вивчення англійської мови EnglishDom запустив модуль, що дозволяє компаніям відслідковувати прогрес співробітників, які навчаються на сервісі.

Технологія EdTech

Рішення інтегроване у цифровий підручник EnglishDom та дає можливість стежити за трьома найважливішими показниками:

  • Присутність працівника на заняттях;
  • якість виконання домашніх завдань;
  • результати тестування.

Корпоративним клієнтам модуль доступний в особистому кабінеті керівника.

Як повідомив співзасновник та CEO EnglishDom Максим Сундалов, корпоративне навчання складає 15% від усіх клієнтів онлайн-школи та є основною спеціалізацією разом з англійською для b2c, а також для дітей.

У компаній була потреба відслідковувати результати своїх співробітників, за навчання яких вони сплачують. Ми вирішили створити модуль, який нарешті дає змогу моніторити досягнення співробітників у режимі реального часу. Це дозволяє приймати правильні управлінські рішення та відслідковувати ефективність інвестицій у ту чи іншу людину. Так, деякі компанії, залежно від результатів, преміюють кращих або, наприклад, вирішують відправити співробітника на перемовини з іноземцями.

Максим Сундалов, Співзасновник та CEO EnglishDom

Технології EnglishDom дозволяють розгорнути корпоративне навчання англійської мови незалежно від формату роботи компанії, кількості співробітників та їхньої географії. Навчання відбувається на онлайн-платформі, яка підлаштовується під запит компанії.

Читайте також: 📱 Український сервіс з вивчення англійської EnglishDom відкриває безкоштовний доступ до свого курсу

Формат онлайн-школи має перевагу у великому виборі викладачів. Це дає змогу знайти саме того викладача, який знається на термінології спеціальності, в якій працює співробітник, та забезпечити їхню психологічну сумісність.

Особливістю EdTech навчання є можливість прогнозування результату і гарантія прогресу. За статистикою EnglishDom, студенти піднімаються на один рівень англійської за 4-6 місяців, досягають мети в навчанні 70% клієнтів.

Отримати консультацію та пройти безкоштовне пробне заняття для бізнес-клієнтів можна за цим посиланням.

Про онлайн-школу

EnglishDom — онлайн школа англійської мови та продуктова IT компанія, розташована у Дніпрі. У компанії працює міжнародна команда з 400 співробітників, серед яких 300 викладачів англійської. Платформа включає п’ять сервісів для вивчення англійської мови

Також ми вже раніше писали?? Як українці вчать англійську мову під час карантину: найпопулярніші слова та безкоштовні сервіси, як українці вчать англійську мову під час карантину: найпопулярніші слова та безкоштовні сервіси.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...