Реклама

🏆 Українська Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством у світі

Раніше агентство Banda очолювала рейтинг Effie у 2013 та 2015 роках.
Čytaty latynkoju
🏆 Українська Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством у світі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏆 Українська Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Раніше агентство Banda очолювала рейтинг Effie у 2013 та 2015 роках.

Banda посіла перше місце в одному з рейтингів 2020 Effie Index завдяки проєктам для Люксоптики, Національного художнього музею України та іншим.

Що відомо

Це не перша світова нагорода Banda. У 2018 році проєкти агентства були відзначені сімома нагородами престижної премії Red Dot Design Award в Ессені, Німеччина.

За проєкт до Євробачення-2017 «Celebrate Diversity» агентство отримало нагороду найпрестижнішого фестивалю реклами у Каннах — бронзового лева Cannes Lions. Також Banda створила айдентику Національного художнього музею та бренду України.

Banda

Ми віримо, що креативність здатна рухати економіку та суспільство вперед і дуже раді, що наші опуклі ідеї показують такі результати, ще раз підтверджуючи, що креативність = ефективність

Ярослав Сердюк, співзасновник Banda

Про премію

Effie заснувала Американська маркетингова асоціація у 1968 році. Премія відзначає рекламні кампанії, які мають найбільшу ефективність по всьому світу.

Banda

Загальний світовий рейтинг формують з фіналістів та переможців національних Effie з понад 50 країн світу. Рейтинг 2020 року нараховує понад 4000 переможців та фіналістів Effie по всьому світу.

Найважливіше, що зараз має робити бренд у світі своїх комунікацій, — це бути щирим. Ми увійшли в епоху відкритості. Більше немає b2c чи b2b, тепер це h2h: human to human

Ярослав Сердюк, співзасновник Banda

Читайте також про те, як виграти тендер? Як виграти тендер та продати креативні ідеї — 4 поради від Banda з конференції «НЕКАКТУС» та продати креативні ідеї — 4 поради від Banda з конференції «НЕКАКТУС».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...