Реклама

📈 TikTok наздоганяє за переглядами YouTube — дослідження

Дослідження проводилось на даних сімей з трьох країн.
Čytaty latynkoju
📈 TikTok наздоганяє за переглядами YouTube — дослідження
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📈 TikTok наздоганяє за переглядами YouTube — дослідження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дослідження проводилось на даних сімей з трьох країн.

TikTok та YouTube

Діти почали більше часу проводити за переглядом відео в TikTok. Відтак, діти віком від чотирьох до 15 років в середньому витрачають 85 хвилин на день, переглядаючи відео YouTube, у порівнянні з 80 хвилинами на день, проведеними в TikTok.

Дослідження проводилось за даними щорічного звіту Qustodio. Інформацію надали 60 000 сімей з США, Великобританії та Іспанії. Також дослідження охоплює дитячі звички в інтернеті з лютого 2019 по квітень 2020 року та враховує кризу, пов’язану з COVID-19.

Сьогодні застосунком YouTube користуються 69% американських дітей, 74% дітей в Британії та 88% дітей в Іспанії. Тим часом застосунок для дітей молодшого віку YouTube Kids використовує лише 7% дітей у США, 10% дітей у Британії та майже взагалі не використовують в Іспанії.

Читайте також: 💸 TikTok за місяць заробив більше ніж YouTube та Tinder — дослідження

На початку 2020 року діти в США витрачали 86 хвилин на YouTube в день, що зменшилося з 88 хвилин у 2019 році. У Великобританії діти дивляться 75 хвилин на день, в порівнянні з 77 хвилинами в 2019 році. А в Іспанії діти дивляться 63 хвилин на день, що знизилося з 66 хвилин у 2019 році.

Частково зниження загальної кількості часу на YouTube може бути пов’язане зі зростанням часу, що діти проводять у TikTok.

Минулого року TikTok увійшов до п’ятірки найпопулярніших застосунків у всьому світі, які не належали Facebook, і він надалі продовжує покращувати свої позиції.

З травня 2019 по лютий 2020 року середній час, що діти проводили в TikTok, зріс на 116% у США до 82 хвилин, у Великобританії — на 97% до 69 хвилин, а в Іспанії — на 150% до 60 хвилин.

У лютому 2020 року 16,5% американських дітей використовували TikTok, трохи відставши на 20,4% від Instagram і випереджаючи на 16% Snapchat. У Великобританії та Іспанії 17,7% та 37,7% дітей користувалися TikTok відповідно.

Час, витрачений на TikTok, збільшився і під час пандемії COVID-19. Наприклад, в США середнє використання TikTok у дітей досягало 95 хвилин на день, у порівнянні з YouTube відсаючи лише на дві хвилини — 97 хвилин на день.

Також ми вже раніше писали?? Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції), чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...