Реклама

📺 Cloudflare запускає своє онлайн-телебачення про технології — Cloudflare TV

Переглянути першу трансляцію можна вже сьогодні.
Čytaty latynkoju
📺 Cloudflare запускає своє онлайн-телебачення про технології — Cloudflare TV
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📺 Cloudflare запускає своє онлайн-телебачення про технології — Cloudflare TV
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Переглянути першу трансляцію можна вже сьогодні.

Cloudflare TV

Як повідомив співзасновник Cloudflare Метью Принц, сервіс запускає цілодобове онлайн телебачення, що транслюватиметься по всій планеті на самій платформі.

Переглянути першу програму можна буде вже сьогодні о 22:00 за київським часом на сайті телебачення. Це буде інтерв’ю Метью Принца зі СЕО McAfee Крісом Янгом, він розповість про свою кар’єру та те, як він займав керівні посади AOL, RSA, VMWare, Cisco та Intel.

Читайте також: ⚽️ У Данії фанати були присутні на футбольному матчі завдяки Zoom — коли навіть самоізоляція не перешкода

У самій компанії зазначають, що вони вже довгий час планували запустити онлайн-сервіс, де можна було б цілодобово переглядати різноманітні передачі про технології та бізнес.

Також вони підкреслюють, що потреба в такій платформі з’явилась через пандемію, оскільки бізнес-конференції у світі було скасовано та переведено в онлайн-формат. А з Cloudflare TV можна буде отримати відповідний контент одразу на одній платформі.

Що можна буде переглянути

Ефірна сітка складатиметься з щотижневих передач на різноманітні теми — від інтерв’ю з лідерами думок та бізнес коучами, до кулінарних програм, де готуватимуть страви та обговорюватимуть актуальні події у світі технології.

Ми прагнемо робити інтерактивний контент. У нас будуть інтерв'ю з нашими клієнтами та партнерами. Більша частина наших програм будуть наживо, щоби ми могли відповідати на питання нашої аудиторії. Якщо ви приєднаєтесь до нас, зможете почути інформацію з перших рук від наших співробітників, що працюють в Cloudflare, та поставити питання

Метью Принц, Співзасновник та СЕО Cloudflare

Розклад Cloudflare TV на тиждень за Північноамериканським тихоокеанським часом

Ознайомитись з повним переліком програм та їх розкладом можна за посиланням.

Про Cloudflare

Cloudflare — це компанія, що надає послуги з розповсюдження контенту та покращення безпеки у мережі, так званий CDN-сервіс. Він спеціалізується на захисті від DDoS-атак та розподіленні трафіку для високонавантажених онлайн-проєктів. Наразі платформою користується майже 3 мільйони людей зі всього світу.

Також ми вже раніше писали? Кількість активних користувачів браузера Brave зросла до 15 млн щомісяця, що кількість активних користувачів браузера Brave зросла до 15 млн щомісяця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...