Реклама

📚 The New Yorker опублікував раніше невидану розповідь Гемінґвея — Pursuit As Happiness

Розповідь базується на історії про полювання на марліна.
Čytaty latynkoju
📚 The New Yorker опублікував раніше невидану розповідь Гемінґвея — Pursuit As Happiness
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📚 The New Yorker опублікував раніше невидану розповідь Гемінґвея — Pursuit As Happiness
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розповідь базується на історії про полювання на марліна.

Розповідь Гемінґвея на The New Yorker

У новому виданні журналу The New Yorker, що вийде 8 червня, опублікують розповідь письменника Ернеста Гемінґвея — «Радості полювання» (англ. Pursuit As Happiness). Раніше цю історію не можна було прочитати, це буде перша її публікація. Про це пише Buro247.ua.

Твір знайшов онук письменника Шон Гемінґвей. Він перебирав старі матеріали для нового видання книги «Старий і море». До цього цей текст знаходився в бібліотеці Джона Кеннеді, серед інших старих рукописів, листів та фотографій. Сам онук Гемінґвя припускає, що письменник міг працювати над оповіданням у період між 1936 та 1956 роками.

Обкладинка видання The New Yorker 8 червня 2020 року

Читайте також: ✍🏻 Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу, яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ»

Назву для твору обрав інший родич письменника, його син Патрік Гемінґвей. Таку ж назву має четверта частина іншої книги письменника — «Зелені пагорби Африки». Як повідомив онук Гемінґвея в інтерв’ю виданню The New Yorker, він вважає що це дуже вдала назва для оповіді, оскільки там описуються емоції рибалки не від результату, а від самого процесу.

Розповідь «Радості полювання» увійде до нового видання книги «Старий і море», що вийде вже цього року.

Також ми вже раніше писали? У Києві планують випустити збірку поезій, присвячених метро — як долучитись до проєкту, як у Києві планують випустити збірку поезій, присвячених метро — як долучитись до проєкту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...