Реклама

🚘 МВС запустило застосунок «Штрафи ПДР»: перевірити наявність штрафів та сплатити онлайн

Поки застосунок доступний лише на Android, версія для IOS з'явиться найближчим часом.
Čytaty latynkoju
🚘 МВС запустило застосунок «Штрафи ПДР»: перевірити наявність штрафів та сплатити онлайн
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚘 МВС запустило застосунок «Штрафи ПДР»: перевірити наявність штрафів та сплатити онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Поки застосунок доступний лише на Android, версія для IOS з'явиться найближчим часом.

У застосунку «Штрафи ПДР» можна не тільки сплатити штрафи, які вже винесені, а ще оперативно отримати повідомлення про нові постанови або зміни їхнього статусу, йдеться на сайті МВС.

Застосунок також знадобиться водіям, які не є власниками транспортного засобу. Після фіксування порушення повідомлення поштою прийде безпосередньо власнику авто, водночас застосунок дозволяє будь-якому користувачеві, який оформив підписку, отримати штрафи для цього транспортного засобу.

Штрафи ПДР

Отримати знижку

Якщо оплата за штраф здійснюється протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови, то надається знижка 50%.

Де завантажити

Застосунок поки доступний лише на Android, версія для IOS з’явиться найближчим часом. Також запустили телеграм-бот «Штрафи ПДР». За його допомогою можна оформити підписку на транспортний засіб та сплатити штраф з використанням банківської картки.

Штрафи ПДР

Нагадаємо, з 1 червня в Україні запрацювала??‍♂️ В Україні запрацювала автоматична фіксація порушень ПДР — де саме та принцип роботи системи автоматична фіксація порушень ПДР. Список камер, розташованих у Києві, можна подивитися за посиланням??‍♂️ В Україні запрацювала автоматична фіксація порушень ПДР — де саме та принцип роботи системи або на карті камер автоматичної фіксації порушень ПДР у застосунку «Штрафи ПДР».

Також у Раді хочуть посилити??‍♂️ У Раді хочуть посилити відповідальність за порушення правил дорожнього руху для пішоходів відповідальність за порушення правил дорожнього руху для пішоходів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...