Реклама

🔺 Кількість активних користувачів браузера Brave зросла до 15 млн щомісяця

У травні 2020 року кількість активних користувачів Brave перевищила 15 млн, серед яких 5 млн користуються браузером щодня.
Čytaty latynkoju
🔺 Кількість активних користувачів браузера Brave зросла до 15 млн щомісяця
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔺 Кількість активних користувачів браузера Brave зросла до 15 млн щомісяця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У травні 2020 року кількість активних користувачів Brave перевищила 15 млн, серед яких 5 млн користуються браузером щодня.

Brave Browser — це безкоштовний браузер з відкритим вихідним кодом від Brave Software Inc., випущений в 2016 році та заснований на веб-браузері Chromium, на якому заснований Chrome від Google. Brave був розроблений творцем JavaScript і співзасновником проекту Mozilla Бренданом Ейхом (Brendan Eich), відповідальним за сьогоднішній Firefox.

Що відомо

Його основна мета — захистити конфіденційність користувачів шляхом видалення трекерів на веб-сайтах, включаючи рекламні оголошення. За перегляд останніх користувачі отримають винагороду у якості токенів BAT. Завантажити браузер можна за посиланням.

Brave

Цього місяця компанія також зафіксувала підвищення популярності Brave Ads. Кількість рекламних кампаній у браузері зросла з 400 у жовтні 2019 року до 1530 у травні 2020 року.

Популярність

З моменту запуску кількість користувачів браузера активно зростає. У листопаді 2019 року Brave повідомив про понад 10 мільйонів активних користувачів щомісяця, а у березні 2020 року кількість збільшилася вже до 13,5 млн користувачів. У травні цього року показник досяг 15 млн.

Brave

Brave Together

Нова розробка браузера Brave — це сервіс зашифрованих відеодзвінків Brave Together, який можна використовувати для необмеженої кількості відеодзвінків за участю двох учасників. Усі користувачі Brave можуть отримати доступ до цієї функції без необхідності реєстрації.

Дзвінок, у якому можуть брати участь понад двох учасників, наразі тестується на Brave Nightly — версії браузера для розробників. Платформа Brave Together заснована на програмному забезпеченні Jitsi.

Читайте також про те, що два банки Швейцарії отримали?? Два банки Швейцарії отримали дозвіл на торгівлю криптовалютами дозвіл на торгівлю криптовалютами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...