Реклама

🤝 Vodafone запропонував безкоштовну підписку YouTube Premium для абонентів

Два глобальних міжнародних бренди Vodafone і YouTube уклали угоду про співпрацю, результатом якої стала унікальна для українського телеком-ринку пропозиція «YouTube без перерв».
Čytaty latynkoju
🤝 Vodafone запропонував безкоштовну підписку YouTube Premium для абонентів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤝 Vodafone запропонував безкоштовну підписку YouTube Premium для абонентів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Два глобальних міжнародних бренди Vodafone і YouTube уклали угоду про співпрацю, результатом якої стала унікальна для українського телеком-ринку пропозиція «YouTube без перерв».

Співпраця Vodafone та YouTube

Завдяки ексклюзивній співпраці, клієнти Vodafone можуть абсолютно безкоштовно протягом чотирьох місяців користуватися підпискою YouTube Premium. Підписка активується разом з послугою Video PASS від Vodafone яка робить безлімітним трафік на YouTube і ряд інших відеосервісів.

В Україні YouTube є другим за популярністю сайтом після Google. Крім основної платформи YouTube, в Україні можна скористатися сервісами YouTube Music, YouTube Kids і платними підписками з додатковими сервісами YouTube Premium і YouTube Music Premium.

Популярність відеоконтенту в інтернеті зростає колосальними темпами, а останнім часом цей тренд ще більше посилився через карантинний режим. Безумовним лідером серед відеосервісів є YouTube – у нашій мережі на його частку зараз припадає дві третини всього відео трафіку.

Андрій Отрощенко, Директор з маркетингу Vodafone Україна

Активація пропозиції відбувається в три етапи:

  1. Необхідно на смартфоні ввести USSD-код *313#.
  2. Отримати SMS про підключення пропозиції «YouTube без перерв» та активацію послуги Video PASS.
  3. Перейти за посиланням з SMS і активувати підписку YouTube Premium.
Читайте також: 👨🏼‍💻 YouTube отримав нову функцію — відео з «розділами»

Пропозиція «YouTube без перерв» діє з 1 червня 2020 року для всіх абонентів контрактної та передплаченої форми обслуговування і буде доступна для підключення до 30 вересня 2020 року (дата закінчення акції може змінюватися). Підписка поширюється на всі пристрої, що підтримують застосунок YouTube (телевізори, браузери, планшети, смартфони).

Після закінчення чотирьох місяців з дати підключення користувач отримає повідомлення про продовження підписки YouTube Premium і послуги Video PASS вже на платній основі. З п’ятого місяця підписка і послуга будуть автоматично переведені в платний режим відповідно до тарифів на дану послугу і підписку. З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті.

Також ми вже раніше писали?Партнер YouTube в Україні платитиме блогерам зарплату за відеоконтент, як партнер YouTube в Україні платитиме блогерам зарплату за відеоконтент.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...