Реклама

🚍 Uber Shuttle відновить свою роботу в Києві — рік роботи сервісу

З 1 червня сервіс знову стане доступний для всіх користувачів в Києві з новими стандартами безпеки.
Čytaty latynkoju
🚍 Uber Shuttle відновить свою роботу в Києві — рік роботи сервісу
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🚍 Uber Shuttle відновить свою роботу в Києві — рік роботи сервісу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 1 червня сервіс знову стане доступний для всіх користувачів в Києві з новими стандартами безпеки.

Рік Uber Shuttle

З моменту запуску Uber Shuttle в травні 2019 року, сервіс розширив географію своєї роботи з 4 до 22 маршрутів. Сервіс доступний з понеділка по п’ятницю з 7 ранку до 9 вечора. Вже понад 50 000 осіб скористалися цим сервісом.

Послуга Uber Shuttle доступна для всіх користувачів застосунку Uber в Києві, а в лютому 2020 року Uber також представив спеціальний застосунок Uber Shuttle для Android? Uber представив новий застосунок для Uber Shuttle у Києві. Протягом перших трьох місяців після запуску в Києві, цей застосунок завантажили понад 60 000 разів.

Нещодавнє дослідження показало, що 79% опитаних сказали, що знають про послугу Uber Shuttle, 69% оцінюють присутність Uber Shuttle на ринку перевезень як дуже позитивну, а 54% скоріше б скористатися Uber Shuttle замість альтернативних послуг, таких як маршрутка.

Популярність Uber Shuttle серед киян показала, що жителі нашого міста цінують гнучкі, прозорі і безпечні способи пересування, засновані на передових, простих у використанні технологіях. Ми серйозно ставимося до нашої відповідальності перед містом і його жителями в наданні цього сервісу.

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі

Відновлення роботи

Сервіс стане знову доступний для всіх користувачів 1 червня — з новими стандартами безпеки
У понеділок, 1 червня 2020 року, всі 22 маршрути Uber Shuttle знову стануть доступними для всіх користувачів. Маршрути і ціни будуть такими ж, як і на початку року. Медичні працівники, після подачі заявки на отримання спеціального коду Uber Medics, як і раніше зможуть користуватися послугою безкоштовно.

Безпека сервісу:

  • Внутрішні поверхні всіх шатлів обробляються антисептичними засобами після кожної зміни.
  • Шатли дезінфікуються всередині і зовні кожен день.
  • Як водії, так і пасажири отримають нагадування про санітарні заходи безпеки, такі як миття рук і носіння маски або пов’язки для обличчя.
  • Водіям і пасажирам знадобиться відповісти на конкретні контрольні питання в застосунку, підтвердивши, що вони прийняли ці заходи, перш ніж вони зможуть забронювати поїздку або вийти на лінію.
  • Для підтримки соціального дистанціювання кількість пасажирів буде обмежена таким чином, щоб біля кожного зайнятого місця було одне вільне.

Зі змінюваними моделями мобільності і зростаючими потребами в галузі безпеки після пандемії, зараз як ніколи актуально закласти нормативну базу для сучасних послуг мобільності. Ми продовжуємо діалог з зацікавленими сторонами і сподіваємося, що нормативно-правова база для таких послуг, як Uber Shuttle і UberX, буде модернізована, щоб закріпити їх переваги для пасажирів, водіїв і для міста.

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі

Сервіс під час карантину

Через потребу в безпечних способах пересування, а також нових технологічних можливостях, в Uber направили Міністерству інфраструктури пропозицію щодо внесення поправок до Закону «Про автомобільний транспорт», щоб створити чітку нормативно-правову базу, яка готова до майбутнього.

Uber прагне пропонувати користувачам в Україні доступні, безпечні і надійні послуги. Ми будемо продовжувати інвестувати в країну і створювати продукти, які відповідають потребам користувачів, і допомагати громадам вирішувати такі проблеми, як перевантаженість доріг і забруднення навколишнього середовища.

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі
Читайте також: 😷 Uber запустив автоматичне розпізнавання маски та інші заходи безпеки в Україні

Під час умов самоізоляції та недоступності громадського транспорту, Uber запропонував безкоштовний сервіс Shuttle Heroes. За два місяці сервіс надав понад 60 000 безкоштовних поїздок, щоб допомогти медичному персоналу і працівникам підприємств критичної інфраструктури міста безпечно і безкоштовно дістатися на роботу і назад.

Для цього доступні маршрути Uber Shuttle були змінені, щоб охопити понад 100 лікарень, медичних установ та інших організацій у всіх районах Києва. Сервіс був розроблений у тісній співпраці з Міністерством інфраструктури та працював у відповідності із суворим гігієнічним протоколом, щоб допомогти стримати поширення пандемії.

Також раніше ми вже писали? Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину, як у Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...