Реклама

🤑 Instagram ділитиметься заробітком із користувачами в рекламі IGTV

Також можна буде отримати спеціальні відмітки на трансляціях Instagram Live.
Čytaty latynkoju
🤑 Instagram ділитиметься заробітком із користувачами в рекламі IGTV
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 Instagram ділитиметься заробітком із користувачами в рекламі IGTV
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також можна буде отримати спеціальні відмітки на трансляціях Instagram Live.

Прибуток в Instagram

Як повідомляє The Verge, вже на наступному тижні у відео IGTV можна буде побачити спеціальні рекламні оголошення. Наразі вже відомо, що транслюватимуть рекламу більш ніж 200 англомовних партнерів, від таких рекламодавців, як IKEA, Puma та Sephora. Партнери отримають 55% прибутку від реклами.

Спочатку можна буде побачити вертикальний ролик на 15 секунд перед самим відео IGTV.

Головний операційний директор Instagram Джастін Ософскі зазначає, що усім рекламодавцям обов’язково треба буде ознайомитись з правилами самої платформи, оскільки умови для монетизації трішки відрізняються від звичайних правил користуванням сервісу. Також він повідомив, що соцмережа буде модерувати весь контент, налаштовуючи його спеціально під рекламу.

До того ж додадуть спеціальні значки для Instagram Live.

Приклад відмітки Instagram Live

Читайте також: 🛍️ Facebook Shops: компанія офіційно запускає e-commerce продукт — як створити онлайн-магазин у Instagram та Facebook

Значки в трансляціях допоможуть монетизувати відео. Користувачі можуть придбати собі спеціальну відмітку, що виділить їх під час прямих ефірів, а їх коментарі відображатимуть першими.

Наразі цей проєкт знаходиться лише на стадії розробки та вже наступного місяця його тестуватимуть в США, Бразилії, Британії, Німеччині, Франції, Італії, Туреччині, Іспанії та Мексиці. Вже відомо, що планують зробити три види значків з різною ціновою категорією — за $0,99, $1,99 та $4,99.

Раніше ми вже писали? Facebook придбав сервіс Giphy — його інтегрують в Instagram, як Facebook придбав сервіс Giphy — його інтегрують в Instagram.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...