Реклама

🇺🇦 Гра Half-Life: Alyx отримала українську локалізацію

З останнім оновленням додали текстову локалізацію для української та інших мов.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Гра Half-Life: Alyx отримала українську локалізацію
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🇺🇦 Гра Half-Life: Alyx отримала українську локалізацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З останнім оновленням додали текстову локалізацію для української та інших мов.

Half-Life: Alyx

Придбати українську версію гри можна в Steam, інформацію про локалізацію вже позначили в описі.

Half-Life: Alyx — знакова гра, що встановила нову планку для AAA-ігор (високобюджетних ігор) у віртуальній реальності. Гравцеві відкриваються неймовірні можливості взаємодії із навколишнім середовищем та повний інструментарій для створення власних модифікацій й ігрових світів.

Це віртуально-реальне повернення студії Valve до серії Half-Life. Це історія майже безнадійної боротьби проти жорстокої чужинської раси комбінантів, дія якої відбувається між подіями Half-Life та Half-Life 2. Ви граєте за Алікс Венс і ви — останній шанс людства вижити.

Гра швидко стала популярною через свою точну деталізацію кожного аспекту та елементу геймплею. На самому початку гри є локація, де можна знайти різнокольорові маркери та велике скло, на якому можна малювати. Саме це привернуло увагу багатьох гравців, а один викладач навіть провів урок в грі.

За допомогою VR-гарнітури вчитель середніх класів з Сан-Дієго Чарльз Кумбер записав 17-хвилинне відео, в якому від імені головного героя Half-Life: Alyx розповідав учням про кути та пояснював їх основні властивості.

Проте це ще не все. Крім скла для малювання є ще й піаніно, на якому можна грати музику.

Читайте також: 💃🏻 У Animal Crossing проведуть перший показ мод брендів Balenciaga, Dior, Louis Vuitton — що це за гра

Також можна грати й без віртуальної реальності через модифікацію, але це не передає всіх можливостей та атмосфери оригіналу. Дізнатись більше про модифікацію без VR можна за посиланням.

Раніше ми вже розповідали⚔️ Assassin’s Creed Valhalla — Ubisoft показали перший тизер нової гри, як Ubisoft показали перший тизер нової гри — Assassin’s Creed Valhalla.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...