Реклама

👨🏼‍💻 Шведська Beetroot придбала житомирську IT-компанію Oldmin

ІТ-компанія Oldmin у Житомирі офіційно приєднується до шведсько-української компанії Beetroot.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Шведська Beetroot придбала житомирську IT-компанію Oldmin
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💻 Шведська Beetroot придбала житомирську IT-компанію Oldmin
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
ІТ-компанія Oldmin у Житомирі офіційно приєднується до шведсько-української компанії Beetroot.

Beetroot у Житомирі

Разом із новою командою спеціалістів, Beetroot продовжить працювати над своєю головною метою — створенням позитивного соціального впливу за допомогою розвитку ІТ індустрії в невеликих містах.

З 2015 року Oldmin спеціалізується на розробці програмних рішень на Python, Django, Angular, React, React Native та блокчейн технологіях. Команда працювала з клієнтами із США, Європи та Ізраїлю.

Як повідомив засновник Oldmin Team Ігор Большаков, раніше вони вже розглядали різні можливості приєднатися до більшої IT-компанії, але після знайомства з Beetroot та Beetroot Academy зрозуміли, що це саме та компанія, з якою з якою вони будуть рухатися далі.

Спрацювало багато факторів, зокрема те, яку візію, амбітні цілі та результати має екосистема Beetroot. Я вірю, що приєднання до родини Beetroot дасть нашій команді змогу розробляти ще крутіші та якісніші рішення для клієнтів з усього світу.

Ігор Большаков, Засновник Oldmin Team

А співзасновник та CEO Beetroot & Beetroot Academy Андреас Флодстром зазначає, у компанії раді, що така висококваліфікована команда спеціалістів як Oldmin приєдналась до них, оскільки це дозволить компанії побудувати більше розподілених команд розробників та дизайнерів, використовуючи сучасні підходи та нові технології

Це важливий стратегічний крок у бік розбудови IT-сфери у регіоні, після відкриття Beetroot Academy у лютому 2020. Ми плануємо інтенсивно зростати та надавати розробникам можливість співпрацювати з міжнародними клієнтами.

Андреас Флодстром, Співзасновник та CEO Beetroot & Beetroot Academy
Читайте також: 🤝 Компанія Grammarly інвестувала в стартап Docugami

У 2019 році Beetroot вже успішно інтегрувалася з компанією ONLINICO (Кременчук) та компанією Aducera (Стокгольм).

Також Андреас Флодстром повідомив, що попри кризу та пандемію COVID-19 команда налаштована на зростання.

Таким чином, ми зможемо відкрити більше можливостей міжнародної співпраці та створити нові робочі місця в українських містах, що сприятиме розбудові економіки в цілому.

Андреас Флодстром, Співзасновник та CEO Beetroot & Beetroot Academy

Також ми вже раніше писали? UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік, як UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...