Реклама

🎥 В Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space»

Завершення виробництва фільму планується восени цього року.
Čytaty latynkoju
🎥 В Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎥 В Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Завершення виробництва фільму планується восени цього року.

Фільм «Простір/Space»

Зйомки фільму проводились повністю в умовах самоізоляції. Усі, хто брали участь у процесі створення стрічки, підтримували зв’язок в онлайн режимі, передає Укрінформ.

Актори самі або за допомогою близьких знімали себе на телефон або камеру вдома.
Кожну частину сценарію фільму повідомляли напередодні знімального дня, а актори могли самостійно вирішувати, що саме робити в тій чи іншій сцені. Потім весь відзнятий матеріал надсилали режисеру.

Сам автор фільму Дмитро Томашпольський зазначає, що актори не знали, як саме будуть розвиватись події у фільмі. А актори, у свою чергу, могли повністю імпровізувати над своїми частинами стрічки.

Наш фільм — це жива істота, якою не ми керуємо. Фільм керує нами. Це — живе кіно, яке робиться вільними людьми, бо ми не від чого не залежимо.

Дмитро Томашпольський, Режисер фільму «Простір/Space»

У фільмі взяли участь 67 акторів, а зйомки проходили одразу в 76-ти локаціях: Києві та Київській області, Одесі, Тернополі, Запоріжжі, Богуславі, Вільнюсі. Відзняли майже 700 годин матеріалу, з яких зробили короткометражний фільм What am I?

Цей фільм вже можна було побачити на міжнародному фестивалі фантастичних фільмів FANTASPOA у Бразилії.

Це стало промоцією повнометражної версії фільму, на яку вже чекають. Наразі розпочинається монтаж стрічки. Завершення виробництва «Простір/Space» планується восени цього року.

Дмитро Томашпольський, Режисер фільму «Простір/Space»
Читайте також: 🏄🏼‍♂️ Онлайн туризм удома: 15 найкращих місць для мандрів онлайн під час карантину

Про що фільм

Сюжет базується на історії про перший контакт людей з НЛО, який, за збігом обставин, стався саме в період карантину 2020 року. У фільмі можна побачити, як саме це вплинуло на життя героїв та що саме з ними трапилось в цей час.

Автор зазначає, що стрічка стала своєрідною екранізацією статті Карла Густава Юнга «Синхронічність» про незвичайні збіги або випадковості, що не надаються поясненню. До того ж він повідомив, що фінал фільму є дуже непередбачуваним та несподіваним.

Також вже відомо, що стрічку запросили декілька міжнародних кінофестивалів.

Раніше ми вже писали? Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт, як Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...