Реклама

🖥️ Skyworth розпочала офіційні продажі 4К-телевізора Q20 AIoT Dolby Vision в Україні

4К UHD телевізор серії Q20 AIoT Dolby Vision від Skyworth на базі Android TV 9.0 та процесора «Трокілус Екстрим» вже доступний у магазинах електроніки та побутової техніки України.
Čytaty latynkoju
🖥️ Skyworth розпочала офіційні продажі 4К-телевізора Q20 AIoT Dolby Vision в Україні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🖥️ Skyworth розпочала офіційні продажі 4К-телевізора Q20 AIoT Dolby Vision в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
4К UHD телевізор серії Q20 AIoT Dolby Vision від Skyworth на базі Android TV 9.0 та процесора «Трокілус Екстрим» вже доступний у магазинах електроніки та побутової техніки України.

У моделі Q20 поєднані найкращі технології Skyworth з оптимізації зображення та звуку, а витончений безрамковий дизайн корпусу допоможе сконцентрувати всю увагу глядача на контенті.

Чим особливі телевізори

Дисплей Skyworth Q20 здатний показати все у найдрібніших деталях з мільярдами кольорів та відтінків у розширеному динамічному діапазоні. Він має найширший кут огляду 178 градусів, що дає змогу бачити якісне зображення з будь-якого місця в кімнаті.

Також телевізор цієї серії допоможе вам створити ефект кінотеатру вдома, а технологія задньої підсвітки Skyworth усуне з освітлення небезпечний світловий діапазон, захищаючи очі членів вашої родини.

Skyworth

Відмінна картинка

Телевізор Skyworth 4К UHD Q20 AIoT Dolby Vision здатний передавати понад 68 мільярдів відтінків — технологія Dolby Vision підвищує контрастність зображення. Запатентований Skyworth, процесор обробки зображення Trochilus Extreme («Трокілус Екстрим») використовує технологію штучного інтелекту для визначення, розпізнавання та перебудови кожного окремого зображення.

Skyworth

Ринкова вартість такого ТВ з Dolby Vision набагато доступніша для споживача, ніж, скажімо, з технологією HDR, що безперечно є сильною конкурентною перевагою даної моделі

Дмитро Зорін, генеральний директор «Skyworth Україна»

Заслуговує на увагу також і технологія МЕМС — інтелектуальна система, що аналізує контент та при недостатній кількості кадрів проводить підстановку, забезпечуючи надзвичайну плавність та деталізацію.

Dolby Atmos та DTS забезпечують об’ємний та динамічний звук — неймовірне звучання з ефектом присутності навіть у великому приміщенні.

Керуйте будинком завдяки голосу та пульту

Також на Skyworth Q20 встановлена ліцензійна система Android TV 9.0, яка має повноцінну підтримку найсучасніших розробок та оновлень від GOOGLE. Підтримка голосового керування пропонує споживачеві «smart» функції та більше комфорту у користуванні ТВ: просто звертаючись до телевізора, знаходьте та переглядайте улюблені фільми, результати спортивних змагань чи прогноз погоди, а також керуйте ТВ чи цілим будинком.

Skyworth

Skyworth стане центром розумного будинку з інтелектуальним голосовим керуванням. Холодильник, кондиціонер, пральна машина, інші побутові прилади або навіть автомобіль можуть бути об’єднані у спільну локальну мережу та керуватись за допомогою лише вашого голосу та пульту ТВ Skyworth.

Телевізор Skyworth 4К UHD Q20 AIoT Dolby Vision наразі можна придбати в національних та регіональних мережах побутової техніки та електроніки України (Comfy, Rozetka тощо).

Про Skyworth

Це масштабна високотехнологічна корпорація, яка працює на ринку понад 30 років. Головний офіс компанії розташований в районі Shenzhen High Tech Industrial Park, що відомий як «кремнієва долина» Китаю.

У рамках CES 2019 китайський виробник був відзначений нагородами 2018-2019 Global CE Brands TOP 50, 2018-2019 TOP 10 CE Brands і 2018-2019 Global TV Brands TOP 10.

Читайте також про те, що Netflix зможе? Тепер Netflix зможе сам скасовувати підписку користувачів сам скасовувати підписку користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...