Реклама

🍿 У Києві відкрився автокінотеатр Kinolife — як це виглядало

Відтепер мешканці столиці можуть насолоджуватися фільмами на великому екрані, не виходячи зі своїх авто. Na chasi виступає медіапартнером мережі автокінотеатрів Kinolife.
Čytaty latynkoju
🍿 У Києві відкрився автокінотеатр Kinolife — як це виглядало
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 У Києві відкрився автокінотеатр Kinolife — як це виглядало
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер мешканці столиці можуть насолоджуватися фільмами на великому екрані, не виходячи зі своїх авто. Na chasi виступає медіапартнером мережі автокінотеатрів Kinolife.

Автокінотеатр Kinolife

Автокинотеатр Kinolife Cinema працює на території паркінгу Арт-Заводу «Платформа» на лівому березі столиці щоденно. Переглянути афішу та придбати квитки можна на сайті.

Як запевняють самі організатори, автокінотеатр є безпечним місцем для проведення часу, оскільки глядачеві не треба залишати власну автівку під час перегляду.

Відкриття кінотеатру

Майже 70 машин завітало на відкриття. Під час перегляду глядачі залишалися у своїх автівках, а звук транслювався через FM-хвилю. Адміністратори кінотеатру були в масках та рукавицях. Контроль квитків здійснювався безконтактно.

Репертуар буде змінюватися щотижня, тож попереду ще багато чудових фільмів.

Про автокінотеатри

Читайте також: ⚡️ Уряд дозволив відновлення роботи транспорту та подовжив дію карантину

Перший у світі автокінотеатр з’явився 6 червня 1933 року в Америці. Автором такої ідеї був Річард Холлінгсхед, він просто відкрив кінотеатр у себе на задньому подвір’ї вдома. Раніше плата за перегляд складалась з двох частин: глядачі платили 25 центів за вхід і ще 25 — за парковку.

Пік популярності автокінотеатрів припав на кінець 50-х, до цього часу їх було близько 5 000.
Найбільший кінотеатр за всю історію вміщував 2 500 машин і ще 1 200 глядачів на сидячих місцях.

Якщо ви хочете відчути атмосферу традиційного автокінотеатру, то її можна побачити у кліпі Lana Del Rey на пісню Doin’ Time.

Окрім Києва автокінотеатри Kinolife доступні у Львові та Одесі. Також організатори обіцяють, що незабаром вони ще з’являться у Харкові, Дніпрі, Маріуполі та Сумах.

Раніше ми вже писали??‍? Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно, як Google зібрав арт-поради від діячів культури — «витривалість» від Марини Абрамович та як загадати бажання від Йоко Оно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...