Реклама

💳 Мінцифра веде перемовини з PayPal про можливість роботи в Україні

Також повідомили про можливу співпрацю з іншими платіжними системами.
Čytaty latynkoju
💳 Мінцифра веде перемовини з PayPal про можливість роботи в Україні
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💳 Мінцифра веде перемовини з PayPal про можливість роботи в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також повідомили про можливу співпрацю з іншими платіжними системами.

PayPal в Україні

Як повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації, вони відновили діалог з компанією про можливу роботу електронної платіжної системи в Україні.

Раніше, у січні цього року, президент вже звертався до голови PayPal з пропозицією працювати в Україні та отримав відповідь, що така можливість розглядається.

Також у міністерстві зазначили, що розглядають варіант заведення в Україну платіжних систем Stripe та Vapulus, щоб українці могли без посередників користуватись онлайн-маркетами, такими як Amazon.com, eBay, Etsy.

Читайте також: Чи буде потрібен PayPal Україні через декілька років — точка зору

Сам сервіс вже частково працює в Україні та приймає картки Visa та MasterCard від українських банків для оплати товарів та послуг в інтернеті.

Електронну платіжну систему планують запустити в країні з квітня 2015 року. Наприкінці того ж року на сайті президента подали петицію з вимогою надати можливість українцям отримувати гроші через сервіс.

Про сервіс 

PayPal — це міжнародна електронна платіжна система та найпоширеніший у світі спосіб розрахунків у мережі. Наразі сервісом користуються більш ніж 230 мільйонів людей у 190 країнах світу. Ця система є посередником між покупцем та продавцем, забезпечуючи надійність оплати платіжними картками та іншими сервісами.

Також раніше ми вже писалиНе PayPal єдиним: Як українцям переказувати гроші, як українцям переказувати гроші — не PayPal єдиним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...