Реклама

👨🏼‍💻 Офіс майбутнього: Facebook показав концепцію офісу майбутнього — VR та доповнена реальність

Скоро кожен зможе відчути себе Тоні Старком з новітніми технологіями.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Офіс майбутнього: Facebook показав концепцію офісу майбутнього — VR та доповнена реальність
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Офіс майбутнього: Facebook показав концепцію офісу майбутнього — VR та доповнена реальність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Скоро кожен зможе відчути себе Тоні Старком з новітніми технологіями.

Офіс від Facebook

Як повідомляють у блозі Facebook, компанія планує створити покращену версію офісу, що дозволить працювати дистанційно з будь-якої точки світу. Для цього використають технології доповненої та віртуальної реальності.

Голова відділу з розробок AR та VR в Facebook Ендрю Босворт поділився в своєму Twitter-акаунті відео з концептом «розумного офісу». На відео можна побачити, як за допомогою шолому віртуальної реальності та звичайної клавіатури можна користуватись одразу трьома моніторами.

Користувач може обирати, як саме розташувати екрани, їх розмір та що саме вони відображатимуть.

У нижній частині відео можна побачити маленьку панель, що дозволяє змінювати вигляд вашого «офісу» в залежності від потреб. А VR-окуляри оснастили спеціальною відеокамерою, що дозволяє бачити вашу кімнату.

Також ці технології можна буде використовувати для спілкування та конференцій. Для цього у компанії планують використовувати віртуальні аватари Codec Avatars.

Ці аватари працюють на базі штучного інтелекту, що точно відтворює міміку, зовнішній вигляд та навіть жести людини.

/?t=0

Читайте також: 📱 Facebook придбав сервіс Giphy — його інтегрують в Instagram

Для відтворення аудіо використовуватимуть технології «просторового звуку» (англ. spatial audio). Просторовий звук змінює сприйняття того, як ви чуєте вашого співрозмовника.

Раніше було відчуття того, що звук просто йде через динамік, а з новим технологіями ви зможете його почути у себе безпосередньо в голові, що створить відчуття того, що ви прямо зараз спілкуєтесь з людиною.

Нещодавно голова Facebook Марк Цукерберг повідомив, що протягом 5-10 років у компанії планують дозволити співробітникам працювати віддалено. Це, зокрема, допоможе залучити в компанію нових талановитих співробітників, які не хотіли переїжджати в велике місто через роботу, розповів Цукерберг.

Також ми вже раніше писали??‍♀️ Facebook випустив сервіс для відеоконференцій — Messenger Rooms, як Facebook випустив сервіс для відеоконференцій — Messenger Rooms.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...