Реклама

😴 YouTube надсилатиме сповіщення про те, що треба спати

Можливо хоч це допоможить відновити режим.
Čytaty latynkoju
😴 YouTube надсилатиме сповіщення про те, що треба спати
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😴 YouTube надсилатиме сповіщення про те, що треба спати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можливо хоч це допоможить відновити режим.

Нотифікації YouTube

Компанія оголосила про нову функцію, яка буде надсилати користувачам сповіщення, що треба йти в ліжко. Через спалах вірусу COVID-19 та стан пандемії, люди по всьому світові проводять більшу частину свого часу на вимушеній самоізоляції. Саме тому кількість людей, що грають в ігри та дивляться різноманітні відео зросла у декілька разів.

Раніше ми вже писали? Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор, як Fortnite отримав рекордну кількість користувачів та став однією з найпопулярніших ігор.

Через зростаючий попит платформи, у компанії вирішили допомогти людям відповідальніше відноситись до свого здоров’я, особливо під час карантину.

Читайте також: 📱 Face ID в масках, контроль COVID-19 та інші можливості в оновленні iOS 13.5

Тепер сервіс дозволяє встановити конкретний час або термін, коли вам вже треба спати, і ви отримаєте відповідне сповіщення. Зробити це можна у налаштуваннях. Також можна обрати, коли саме вони  повинні приходити — після або під час перегляду відео.

Раніше YouTube вже надсилав сповіщення take a brake користувачам, що дуже довго переглядають відео без перерви. Протягом останніх двох років всього надіслали більш ніж 3 мільярди таких повідомлень.

У компанії зазначають, що нова функція буде доступна лише для мобільних застосунках на iOS та Android. Також є шанс того, що не всі користувачі зможуть одразу побачити такі сповіщення у налаштуваннях — вони будуть доступні для всіх вже найближчим часом.

Також ми вже писали? Google замінить сервіс Play Music на YouTube Music: як перенести свою музику на нову платформу, як Google замінить сервіс Play Music на YouTube Music — як перенести свою музику на нову платформу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...