Реклама

😱 Науковці NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту, де час може йти назад

Такі докази вчені знайшли під час досліджень у Антарктиді. Згідно із заявою, у цьому Всесвіті правила фізики можуть кардинально відрізнятись від наших.
Čytaty latynkoju
😱 Науковці NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту, де час може йти назад
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😱 Науковці NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту, де час може йти назад
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Такі докази вчені знайшли під час досліджень у Антарктиді. Згідно із заявою, у цьому Всесвіті правила фізики можуть кардинально відрізнятись від наших.

Дослідження NASA

Сама концепція паралельного Всесвіту існує ще з початку 1960-х років, перші згадки про неї з’явились у науково-фантастичних телешоу та літературі. Проте зараз, за допомогою експерименту в NASA знайшли докази можливого існування такого Всесвіту, що також міг утворитись під час «Великого вибуху». Про це повідомляє видання New York Post з посиланням на Daily Star.

Науковці використали гігантську повітряну кулю для транспортування спеціальної антени для дослідження — ANITA (Antarctic Impulsive Transient Antenna). Антену необхідно було перенести в повітрі над Антарктидою, оскільки там достатньо сухе повітря і мало радіошуму, що забезпечує ідеальне середовище для подальшої роботи.

Антена ANITA

У цій частині світу є постійне джерело надходження енергетичних частинок з космосу. Деякі з них мають невеликий запас енергії та таку маленьку масу, що вона дуже близька до нуля. Завдяки антені ANITA в повітрі, вчені знайшли інший тип частинок, що важчі та мають велику кількість енергії — тау-нейтріно (англ. tau neutrinos).

Читайте також: 👨🏼‍🚀 «Симулятор SpaceX»: відчуйте, як це потрапити на Міжнародну космічну станцію

Ці тау-нейтріно можна знайти лише у високих атмосферах — де «починається» космос та «закінчується» Земля. Головна особливість цих частинок полягає в тому, що вони рухаються не з космосу до планети, а навпаки — це означає, що насправді вони рухаються назад у часі, що свідчить про можливе існування паралельного Всесвіту.

Керівник з програми дослідження ANITA Пітер Ґорхем повідомив, що тау нейтрони можуть бути прямим доказом феномену.

Найпростішим поясненням цього явища є те, що в момент «Великого вибуху» 13,8 мільярда років тому було сформовано два Всесвіти — наш і ще один, який з нашої точки зору працює абсолютно навпаки та може мати зворотній плин часу.

Пітер Ґорхем, Керівник з програми дослідження ANITA

Також він зазначив, що якщо є якісь мешканці паралельного Всесвіту, то з їх точки зору це ми рухаємось назад у часі.

Раніше ми вже писали? NASA оголосила свій план, як доставити частину Марсу до Землі, як у NASA оголосили свій план, як доставити частину Марсу до Землі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...